Изневярата е едно от нещата, които много хора не успяват

...
Изневярата е едно от нещата, които много хора не успяват
Коментари Харесай

10 начина да накарате мъжа да ви е верен

Изневярата е едно от нещата, които доста хора не съумяват да простят във връзката. Никой не желае да бъде лъган. Причините мъжът до вас да ви изневери са доста. Невинаги това значи, че той е неприятен човек или че е някой, на който не може да се има вяра. Колкото и мъчително да звучи, от време на време част от аргументите мъжете да изневеряват се крият в дамите и тяхното държание, написа struma.bg.

Човек може да се почувства тласнат да потърси разтуха на друго място без това, несъмнено, да бъде опрощение.

Както с държанието си можете да тласнете обичания човек към невярност, по този начин можете и да го накарате да ви е правилен. Ето 10 метода да съумеете.

1. Инициирайте секс и не чакайте единствено той да го изиска.
Мъжете обичат дейните дами. Не се дърпайте, когато той желае секс и още повече – не чакайте единствено той да го изиска. Бъдете инициативни и предизвикателни. Правете първата крачка без значение дали сте в нова връзка или сте дружно от дълго време.

2. Бъдете отворени към опити.
Когато нещата в леглото доскучаят и на двамата, може да стартират да се въртят мисли за невярност в неговата глава, по този начин и във вашата. За да не стигате до такава степен, не се опасявайте да пробвате нови неща. Не е нужно да вършиме нещо, което не желаете или което не ви харесва, само че не пречи да опитате. Няма по какъв начин да знаете авансово кое ще ви се стори любопитно и кое ще освежи любовния ви живот като двойка.

3. Не бъдете прекомерно услужливи.
Ако сте разполагаем на мъжа до себе си по всевъзможен метод, той ще стартира да ви приема за даденост. Ще изгуби огромна част от уважението си към вас. Може да стартира да ви възприема като човек без темперамент, а това е рецепта за неуспех на респекта към вас. Ако в никой от случаите не проявявате темперамент, а се съгласявате с всичко, което мъжът ви желае от вас, угаждате му и прикривате мнението си, той ще спре да се интересува от вас във всеки смисъл.

4. Опитайте се да не проявявате контролиращо държание.
Колкото повече се пробвате да контролирате колегата си и връзката си, толкоз по-отблъскващ човек ставате за него. Ако го вършиме, може да го тласнете към невярност.

5. Постарайте се да му показвате какъв брой го почитате и цените.
Мъжкото его има потребност от погалване понякога. Критикувайте го, само че умерено. Поощрявайте го, когато има потребност от комплимент. Оценявайте това, което прави за вас и се старайте да го показвате.

6. Окуражавайте го да отделя време за себе си.
Времето, прекарано поотделно е също толкоз значимо, колкото и това дружно. Не пречете на колегата си да се вижда с другари без вас. Удържайте ревността си и желанието си да знаете във всяка минута къде е и с кого е. Това отблъсква множеството мъже.

7. Внимавайте с страстите .
Мъжете и дамите имат друга емоционалност. Ето за какво в доста случаи мъжете поясняват неправилно емоционалността на дамите. Ако говорите прекомерно доста за това по какъв начин се чувствате, мрънкате, цупите се, сърдите се, изпадате в нервни прояви или се разплаквате от най-малкото нещо, това автоматизирано ще накара колегата ви да се отдръпне, смятайки ви за лигла, която не може да се управлява.

8. Направете връзката си приоритет.
За да имате здрава връзка между тях, в която няма място за изневери, тя би трябвало да е приоритет за вас. Това не значи да се залепени един за различен, а да се отнасяте към връзките си с почит и да се грижите нещата сред вас да вървят добре. Оставянето на връзката по течението може да я провали доста бързо.

9. Научете езика на любовта на колегата ви.
Всеки има своя неповторим любовен език. Когато заговорите на общ език във връзката си, това ще помогне да накарате индивида до вас да ви е правилен.

10. Опознайте разбиранията му за връзките.
Някои мъже считат, че им е разрешено да имат полови контакти с други дами, до момента в който са по отношение на съответна жена. Ако вашият сътрудник е от тях, а вашата визия за връзка е друга, говорете намерено за това и преценете дали си коства да продължавате. Тук разногласията са непотребни, тъй като всеки има своите разбирания и схващания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР