Изневярата е едно от най-трудно простимите неща в една връзка.

...
Изневярата е едно от най-трудно простимите неща в една връзка.
Коментари Харесай

5 въпроса след изневярата: Все още ли искате да сте с този човек?

Изневярата е едно от най-трудно простимите неща в една връзка. Човек, на който сътрудникът е изневерил изпада в яд, след това се отчайва, по-късно стартира да се пита къде е сбъркал, за какво половинката му е спряла да има интерес към него, щом изневерява. Връхлита ви лавина от въпроси и множеството са свързани с болежка и самообвинение. Ако макар тази прочувствена компликация сте решили да продължите напред с връзката си, би трябвало да си отговорите на някои въпроси.

Разкайва ли се сътрудникът ви
За да прецените дали има смисъл да продължавате да се пробвате да запазите връзката си след невярност от страна на колегата ви, извънредно значимо е да наблюдавате неговото държание. Разкайва ли се той, съжалява ли за направеното, приказва ли за случилото се или се прави, че нищо не е станало. Всички тези индикатори в държанието на половинката ви могат да ви оказват помощ да вземете решение отсега нататък.

Склонен ли е сътрудникът ви да изиска помощ
Ако сътрудникът ви е сериен изневеряващ, това евентуално значително има своята психическа причина. В такива случаи е най-добре като двойка да се консултирате с психолог, както и той да направи своите самостоятелни съвещания. Много постоянно в такива случаи на серийно изневеряване аргументите се коренят в прочувствени дефицити, които единствено експерт може да набележи.

Харесвам ли към момента колегата си
Важен въпрос, който би трябвало да си зададете след невярност е дали в действителност още харесвате половинката си, склонни ли сте да простите и останало ли е нещо, поради което да извършите още едно изпитание.

Мога ли да простя и да продължа напред
За да се чувствате добре в тази сложна обстановка, на първо място би трябвало да сте наясно със себе си. Отговорете си дали сте способни да преодолеете това прочувствено предизвикателство. Ще можете ли по-късно да гледате колегата си и връзката си със същите очи, както преди. Ще се натоварите ли душевен, в случай че потискате подозренията си. Важни сте на първо място вие в тази обстановка.

Ще мога ли още веднъж да съм същински обвързана с него
Този въпрос автоматизирано се прикрепя към предходния, тъй като са свързани. Ако сте сигурни, че можете да преодолеете изневярата евентуално ще ви е по-лесно и да се обвържете прочувствено още веднъж с колегата си. Съвместните старания са значими. Те би трябвало да произтичат от двамата, освен от вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР