Изневяра. Звучи зловещо като вирус, който веднъж докопал личното ти

...
Изневяра. Звучи зловещо като вирус, който веднъж докопал личното ти
Коментари Харесай

Жените, за които не можем да повярваме, че са им изневерявали

Изневяра. Звучи злокобно като вирус, който един път докопал персоналното ти пространство, по-късно не може да бъде премахнат.

Оказва се, че против него не са ваксинирани даже едни от най-големите звезди на шоубизнеса – певици, актриси и модели, които макар очевидните си качества претърпяват може би най-тежкото отчаяние в живота на edna жена.

Подобни случаи обаче не ни успокояват, а единствено ни карат още повече да се замислим къде се корени главният претекст за една невярност – държанието на половинката и нейното неявяване или личната неустановеност и его?

Докато размишляваме върху повода и се опитваме да проумеем половинките на звездните дами, станали жертви на невярност, се сетихме за 5 от тях, за които ни е най-трудно да приемем действителността на връзките им.

А когато се случи и на теб, си ги напомни и знай, че не си сама.

Прочети за тях в галерията :
 5 дами, за които не можем да повярваме, че са им изневерявали  5 дами, за които не можем да повярваме, че са им изневерявали  5 дами, за които не можем да повярваме, че са им изневерявали  5 дами, за които не можем да повярваме, че са им изневерявали
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР