Изненадващо или не, закономерно или не - отпадна от и

...
Изненадващо или не, закономерно или не - отпадна от и
Коментари Харесай

Жоан Лапорта излезе с обръщение към феновете на Барселона

Изненадващо или не, закономерно или не - отпадна от и през пролетта ще би трябвало да играе във втория по мощ европейски клубен шампионат !
Ситуацията в испанския гранд от месеци насам е нестабилна, а напускането на най-комерсиалната конкуренция на УЕФА в допълнение ще утежни така и така нежеланото финансово положение на клуба.
В опит да сплоти ядосаните почитатели на Барселона, президентът Жоан Лапорта се обърна към тях със следните думи след злощастната вечер в Мюнхен:
" Сега повече от всеки път би трябвало да бъдем обединени. Обръщам се към почитателите на Барселона. В този миг е значимо да гребем в една посока и всички дружно да се опитаме да преодолеем тежкото състояние. Играчите направиха всичко допустимо, дори повече. Това не трябваше да се получава, доста ни е тъжно, само че сме длъжни да гледаме напред и да продължим да работим, с цел да променим комплицираната спортна и икономическа обстановка, в която се намираме ", съобщи Лапорта пред " TV3 ".
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиян Нагелсман и нападателят Томас Мюлер пък не пропуснаха шанса да се изкажат в звук, който няма да се хареса на нито един почитател на " блаугранас " - !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР