Изненадващият лидер във футболната Ефбет лига - Царско село, остава

...
Изненадващият лидер във футболната Ефбет лига - Царско село, остава
Коментари Харесай

"Царско село" остана лидер в Първа лига с 4 мача без загуба

Изненадващият водач във футболната Ефбет лига - " Царско село ", остава най-малко до мачовете на " Лудогорец ", " ЦСКА София " и " Локомотив " (Пд) на следващия ден и в неделя. След успеха като посетител над " Левски ", в 4-ия кръг от състезание отборът с треньор Любослав Пенев приключи 0:0 с гостуващия " ЦСКА 1948 " и по този начин продължава да няма изгубен дуел от началото на сезона, пре това не е позволил гол във вратата си.

Двата тима играха най-вече внимателно в първия мач от IV кръг, като головите обстановки бяха необичайност, а поради засади бяха анулирани по едно попадение и на гостите, и на домакините.

Гол на " ЦСКА 1948 " бе анулиран в 27-ата мин. от рефера Георги Иванов. Тогава Денислав Александров шутира към вратата на " Царско село ", вратарят Джони Пласид отби топката, а Георги Русев я довкара в мрежата. СТраничният арбитър подвигна флага за засада и попадението не бе зачетено, а повторенията демонстрираха, че сега на шута на Александров съотборникът му Русев е зад отбраната на домакините.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР