Изненадата ще е, ако политиците консолидират общи действия след изборите

...
Изненадата ще е, ако политиците консолидират общи действия след изборите
Коментари Харесай

Изборната надпревара: Ще се промени ли политическата сцена?


„ Изненадата ще е, в случай че политиците консолидират общи дейности след изборите и покажат на електората, че могат да носят отговорност. Отказът от власт се санкционира и от електората, и от рецесията “, разяснява в студиото на bTV Новините политологът Цветанка Андреева.

„ Битката е за страната. Голяма е вероятността да се надигне нова популистка вълна. В тази акция би трябвало да се търси непоклатимост и институционална пълноценност. Обществото би трябвало да знае, че излизайки на избори, ние дефинираме фактори като геополитическата ориентировка и балансите в страната. Управлението би трябвало и ще бъде съдружно “, добави тя.

„ За да има държавно управление този път, не е значимо какво става сред партиите, а дали има смяна в тях. Ако това не стане, повтаряме за пети път едно и също упражнение и не можем да чакаме друг резултат “, уточни политологът Даниел Смилов.

„ Натрупва се нова информация. Имаме нов . Кьовеши отваря . Една трета от асфалта на Северната скоростна дъга в София липсва. Това не са произшествия, това е методичност. Определени партии би трябвало да понесат отговорност “, сподели още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР