Изненада! Поп певицата Шакира намери заместник на Пике. И то

...
Изненада! Поп певицата Шакира намери заместник на Пике. И то
Коментари Харесай

Изненада! Шакира се загаджи с Том Круз (Снимки на новата двойка)

Изненада! Поп певицата Шакира откри заместител на Пике. И то не различен, а самият Том Круз. Новината провокира същински възторг и всеобща нервност в обществените мрежи. Двамата се появиха дружно на автомобилно рали и прекараха съвсем целия ден с децата на Шакира. Което накара мнозина да предположат, че певицата е гадже на артиста.

Звездната двойка обаче не разяснява нито дали са дружно, нито от по кое време. Шакира даже не показа фотоси от общата им среща, а вместо това се похвали, че е била с приятеля си Малума и други звезди на надпреварата. Том също не беше изключително просторен, само че той в никакъв случай не приказва за персоналния си живот.

Шакира до момента мълчеше за мъжете в живота си, само че този път очевидно нещата са малко по-сериозни. Двойката не е отказала фотоси пред почитателите, само че също по този начин са били видяни с децата на певицата в една от ложите. Преди няколко седмици певицата сподели в едно изявление " Настъпва миг в живота на човек, когато търсим повече себе си, в сравнение с човек, с който да споделим живота си. И едва ни вълнува, дали този човек е правилен или не, желаеме единствено да бъдем в естетика със себе си. В момента и аз претърпявам един подобен стадий ".

Припомняме ви, че Шакира и Пике се разделиха, откакто стана ясно, че футболистът е изневерявал на приятелката си с друга жена и то от години. Тя се изнесе от общия им дом в Барселона и взе двете им деца със себе си. Сега следва да стане ясно, дали връзките с Том Круз са нещо мимолетно, или се заражда същински романс сред двамата....

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР