Измислен спор. Елеонора Митрофанова е посланик и е редно да

...
Измислен спор. Елеонора Митрофанова е посланик и е редно да
Коментари Харесай

Румен Петков за полемиката около Елеонора Митрофанова: Измислен спор

Измислен спор. Елеонора Митрофанова е дипломат и е редно да бъде поканена и да взе участие, както всички посланици. Това сподели в утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " водачът на АБВ Румен Петков. " Че като ние участвахме в убийството на десетки хиляди сърби, когато нашите братя от Съединени американски щати преди 22-23 години бомбардираха Белград, някой да е поставял въпроса? Когато ние участвахме в Ирак в избиването на десетки хиляди иракчани, мирни поданици, някой да е поставял въпроса? Не, несъмнено ", разяснява той.

Според него огромният проблем на Европа и на света през днешния ден е не кое е най-честното, а кой изяснява кое е най-честното.

" И до момента в който ние поносим някой да ни изяснява кое е най-честното, ние ще бъдем участници в подобен вид военни дейности. Притискайки, притискайки Русия, какво чакаме? Русия да клекне? Аз персонално не чакам Русия да клекне. И неслучайно края на февруари ние от АБВ казахме ясно: неотложно прекратяване на военните дейности и дейна дипломация. Какво споделя Урсула фон дер Лайен, която ще остане в историята на света с това, че продава най-много имунизациите на мъжа си? По-голяма корупция от това няма, единствено че Европа не желае да я види. Фон дер Лайен споделя: " Ще се реши на бойното поле “. Тя къде е? С 60 000 евро заплата тя си седи на покрива на Европейската комисия. Само че аз желая моята България, нашата България, европейска България да има сигурност, която явно Урсула фон дер Лайен и оня лъжец, външният министър, не могат да ни дадат. Те желаят война. Ами като желаят война, да идат да я водят, единствено че те я водят от позиция на техните 60 000 евро заплата. Ние даваме ли си сметка, че 1,5 милиона българи разнасят с старания остатъка от живота си? Това разбираме ли го? ", попита Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР