Изминаха почти 20 години, откакто Ребека Лус - бившата асистентка

...
Изминаха почти 20 години, откакто Ребека Лус - бившата асистентка
Коментари Харесай

1, 2 или много повече - с колко жени е изневерявал на Виктория Дейвид Бекъм

Изминаха съвсем 20 години, откогато Ребека Лус - някогашната асистентка на Дейвид Бекъм, провокира медиен звук, когато обществено разкри, че е имала извънбрачна връзка с футболиста, до момента в който той играе за Реал Мадрид.
 Ребека Лус след признанията за аферата с Дейвид Бекъм
Ребека Лус след признанията на семейство Бекъм

Отново ненавиждана и обичана

И макар че тези детайлности бяха заровени години наред, семейство Бекъм неотдавна напомни на почитателите за случилото се, откакто в документалния филм за живота на спортиста, излъчен по Netflix, двамата с Виктория още веднъж засегнаха тази тематика и по какъв начин това се е отразило на брака им.

И в този момент, откакто изгледа документалния филм за Дейвид Бекъм, Ребека Лус взема решение да разкрие още някои детайлности от предишното на футболиста. Тя обществено признава, че той е изневерявал на брачната половинка си Виктория освен с нея.

Бившата персонална асистентка на футболната звезда, която преди години съобщи, че двамата са имали връзка в средата на 2000 година, твърди в ново изявление, че един път го е хванала в леглото с испански модел. Ребека споделя пред The Daily Mail, че до момента в който тя и Дейвид са на празненство за рожден ден на бразилския състезател Роналдо Назарио на 22 септември 2003 година, тя го вижда да се " крие в дъното на градината " и да приказва с въпросния модел, чието име не загатва.

" Свиреше самба група от Бразилия, храната беше чудесна, лееше се шампанско. Видях Дейвид надалеч в градината, разговаряйки с хубав испански модел, само че малко по-късно двамата изчезнаха. Стана ми много гадно, не укривам. Изведнъж телефонът ми звънна, беше Виктория. Беше смутена, тъй като звънеше на Дейвид, а той не отговаряше. Казах ѝ, че не знам къде е, а тя ми отговори: " Не затваряй, отивай да го намериш ", спомня си тя.

Лус стартира да търси тогавашния футболист на Реал Мадрид: " Влязох в къщата и се качих по стълбите. Там видях защитата на Дейвид пред една врата. Прошепнах им: " Виктория е ", тогава един от телохранителите изчезна. Когато се върна, Дейвид беше с него. Видях въпросния модел, с който разговаряше в градината, по какъв начин лежи на леглото. Побеснях, само че просто го погледнах и му споделих: " Ето, жена ти се обажда. "
 Снимка 636537

Бекъм организира спокоен диалог с Виктория и връща телефона на Ребека. " Бях толкоз засегната. Беше извънредно и си помислих каква глупачка съм. Но той ме държеше в лапите си ", прибавя още тя.

Въпреки че Дейвид Бекъм отхвърли да е имал спекулация с Ребека, той въпреки всичко възроди тази позабравена тематика с документалния си филм: " Имаше някои ужасни истории, с които беше мъчно да се оправим ", показа той. " Това беше първият път, когато аз и Виктория бяхме подложени на подобен напън в нашия брак. "
 Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм в Beckham - 20 години след хипотетичната невярност с Ребека Лус
Виктория Бекъм проговори за изневярата на Дейвид Бекъм

20 години след абсурда

Виктория също разяснява въпросната невярност с Ребека Лус, която стана публично притежание през 2004 година, като сподели, че това е " най-трудният интервал за нашето семейство. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР