Измина точно една година от избухването на скандала Росенец, когато

...
Измина точно една година от избухването на скандала Росенец, когато
Коментари Харесай

Христо Иванов и Иво Мирчев се върнаха на “Росенец” една година по-късно, какво се е променило?


Измина тъкмо една година от експлоадирането на абсурда " Росенец ", когато Иванов и Мирчев дебаркираха на брега край летния Сарай на Доган

А това даде старт и на летните митинги против кабинета на Бойко и паралелната страна от предишното лято, които ще будат запомнени с многочислените младежи, които скандираха дни наред " Оставка " и " Мутри вън ".

Лудерът на Христо Иванов се върна на скандалния плаж, с цел да откри, че този “просташки разхош ” продължава да съществува.

Тази манифестация на дебелашки лукс продължава да съществува без да е ясно има ли акт 16.

Това съобщи водачът Христо Иванов по адрес на Морския сарай на Ахмед Доган. Иванов, дружно със заместника си в партията Иво Мирчев.

Иванов попита какво се случва с инспекцията на парцела на Ахмед Доган и дали той е легален. А Иво Мирчев даде обещание незабавно след изборите да издигне българското знаме на плажа. Той се закани и, че " няма да оставим по този начин " това, че гардовете на Доган поругаха българското знаме преди година, само че в този момент са върнати на работа.

“Демократична България “ настоя Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) да си влезе във функционалностите за противозаконните постройки край летните сараи на Ахмед Доган в парка „ Росенец “, както и за обект край Топлоелектрическа централа „ Варна “.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР