Измина повече от година откакто видяхме четвъртия сезон на британския

...
Измина повече от година откакто видяхме четвъртия сезон на британския
Коментари Харесай

Каква ще е съдбата на престъпната банда от Бирмингам

Измина повече от година откогато видяхме четвъртия сезон на английския трагичен сериал Peaky Blinders . Убедени сме, че няма човек, който да го е гледал и видяното да не му е харесало.
 Бирмингам, Peaky Blinders и по какъв начин тимът разгласи новите си екипи
Какво е общото сред футболен тим и незаконна тайфа

Доста изобретателен метод, с цел да покажеш новите си домашен екипи

Персонажите не са повърхностни, а са построени деликатно и минават през най-различни и типични за всички нас, хората, моменти. Безупречната актьорска игра пък е черешката на тортата.

За тези четири сезона видяхме по какъв начин Томи Шелби (Килиън Мърфи) благодарение на братята си Артър (Пол Андерсън) и Джон (Джо Кол) и на вуйна им Поли (Хелън МакКрори) съумя да построи самобитна империя.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) на Окт 14, 2018 в 2:59 PDT

От бирмингамска незаконна група Peaky Blinders се трансформира в експортьор на алкохол за Щатите и господства над залаганията в страната. Дейността им, несъмнено, не е изцяло чиста, само че това достижение си е похвално.

На разлъка в четвърти сезон видяхме, че Томи беше решил да влезе в политика, даже беше определен за член на Народното събрание. Още тогава предусещахме, че това няма да е краят на историята и се оказахме прави.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) на Май 13, 2019 в 12:01 PDT

Вчера, 30 юли, краката ни безусловно се подкосиха, когато видяхме, че BBC One са пуснали филмов откъс на пети сезон, който е по-скоро тийзър, тъй като в прекомерно къс и единствено ни щрихова картинката.

Виждаме, че Томи си е намерил нови врагове и по всичко проличава, че този път няма да са болшевиките или италианската мафия, а фашистите. Това ще докара до гибел за някой от околните на Томи, само че несъмнено, не излиза наяве чия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) на Ное 29, 2018 в 4:35 PST

В новия сезон ще бъде забъркана и историческа персона в лицето на Осуалд Моузли, който е един от първите политици във Англия, подкрепили към фашизма. Това значи, че действието ще се развива при започване на 30-те години.
 Peaky Blinders, Том Харди, Стивън Найт и какво ни е подготвил петият сезон на сериала
Какво ни е подготвила незаконната тайфа от Бирмингам

Какво ще се случва в петия сезон на Peaky Blinders

Ще бъде доста забавно, тъй като ще разберем по какъв начин Томи ще се оправи с политическата конюнктура в страна и какво ще му коства това. Супер разчувствани сме за новия сезон, само че към момента не знаем премиерната дата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР