Измина повече от година от жестокото убийство на младата майка

...
Измина повече от година от жестокото убийство на младата майка
Коментари Харесай

Пържени картофи издали кой е убиецът на Евгения

Измина повече от година от жестокото ликвидиране на младата майка Евгения, само че казусът към момента провокира мощен интерес. Ден след ден излизат разнообразни обстоятелства към живота ѝ в дните преди брачният партньор ѝ, Орлин, да ѝ посегне съдбовно. Но като че ли най-вече боли от думите на майката на Евгения, която показа злокобни детайлности към това по какъв начин е схванала, че с щерка ѝ се случва нещо необичайно. А по-късно научава и най-лошата вест...

Вече е известно, че в началото Евгения бе оповестена за търсене и се водеше изчезнало лице. Сигналът е бил подаден персонално от килърът ѝ Орлин Владимиров, който просто е прикривал истината, а точно че самичък я е одушил, а по-късно е скрил тялото ѝ в куфар, който захвърлил край Перник.

Част от прикритието било Орлин да продължи да комуникира с приятелите и родителите на Евгения, като се преструва, че е тя и написа известия от нейния телефон. Една от първите, осъмнили се, че се случва нещо необичайно, била майката ѝ, с която Владимиров, представяйки се за брачната половинка си, се разбирали за посещение. Орлин обаче не обичал пържени картофи, а майка ѝ постоянно приготвяла, тъй като Евгения и детето обичали.



„ Той от нейния телефон ми писа на 13-и. Аз мислех към момента, че е тя. Исках да дойдат на посетители и щях да пържа картофи, тъй като Евгения обича доста. Като ми написа " и без пържени картофки " ми се видя необичайно “, изясни Чорбанова.

Впоследствие, до момента в който още издирвали щерка ѝ, тя разгледала чата и се усетила, че Евгения в никакъв случай не слага препинателни знаци, до момента в който Орлин го правел. Така се усетила, че в действителност мъжът е употребявал телефона ѝ. Постепенно подозренията ѝ се засилили и поискала Орлин да се подложи на детектор на лъжата, само че той изрично отказал.

Месец, откакто беше оповестена за изчезнала, Евгения е открита мъртва...в куфар. Не след дълго стана ясно и че килърът е личният ѝ брачен партньор - Орлин Владимиров, а татко му - Пламен е бил съизвършител, като е оказал помощ на сина си тялото да бъде захвърлено във водоем край Перник.

 

Почернената майка на Евгения хвърли още повече ужас, като съобщи изрично, че повода за убийството напълно не е ревността на Орлин. Според нея, претекстът бил напълно финансов:

 орлин владимиров, евгения

" Алчни за пари. Не е от ревнивост, за пари я убихте. Изроди! ", настояваше тя. " Бяха събрали над 90 000 лв.. Парите щяха да са първа вноска за покупка на жилище в затворен комплекс. През август 2021 година щяха да теглят и ипотека. За мен тези пари са повода, те са претекстът за убийството, а не ревнивост ", свидетелства пред Софийски градски съд майката.

Тя изясни, че е засекла, че майката на Орлин Владимиров дърпа пари от онлайн сметката и това още повече засилило съмненията ѝ.

 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР