Измамниците, които предлагаха почивка на наивници в несъществуваща вила в

...
Измамниците, които предлагаха почивка на наивници в несъществуваща вила в
Коментари Харесай

Внимание, потребители: Нагла измама плъзна в мрежата за празниците!

Измамниците, които предлагаха отмора на наивници в несъществуваща вила в Ахтопол, натрупат пачки за Нова година. По същата скица те пуснаха разгласи във Facebook с крадени фотоси, разкри Теодор Ангелов от София.

Той споделя по какъв начин лъжец с подправен профил в обществената мрежа, представящ се за Любо, му изискал 1200 лв. капаро, с цел да може да честват във вилата му Нова година, оповестява Нова телевизия.

Компанията ни е огромна - 25 индивида. Любо се свърза с нас по телефона, откакто си писахме по Интернет. Вилата, която предлага, е в Старо село. Любо ни мотаеше. Ние държахме обаче да забележим къщата онлайн. Каза ни, че няма проблем и предложи в сряда да сме на място “, споделя Теодор.

„ Тогава обаче щерка му вдигнала температура и отложихме за четвъртък, само че той изиска парите. На идващия ден пък стартира да се оплаква, че ходел по лечебните заведения. Питахме го за вода и той сгафи – имало макар режима в региона “, прибавя Ангелов.

„ Оказа се, че фотосите са откраднати. Искахме да забележим постройката. Като разбрахме, че няма уебсайт, се отказахме “, показа той.

„ Едно момче и две девойки от друга компания се излъгаха. Той изгоря с 400 лв., а дамите - със 100 лв.. Днес ще подадат тъжба “, сподели още Теодор.

Измамниците оферират по същата скица и вили в село край Стара Загора, сподели проверяващият кореспондент Вероника Димитрова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР