Излязоха първите три епизода от документалния филм за семейния живот

...
Излязоха първите три епизода от документалния филм за семейния живот
Коментари Харесай

Хари и Меган в Netflix: Обявяването на годежа ни беше режисирано

Излязоха първите три епизода от документалния филм за фамилния живот на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл . Двойката приказва за живота в кралското семейство, натрапването на пресата и расизма.

В началото на първия епизод са показани видеоклипове и фотоси от персоналния списък на фамилията . На тях се вижда най-вече по какъв начин двойката се забавлява със сина си Арчи.



След това Хари и Меган описват за запознанството, началото на връзката и годежа си. Във кино лентата, предаван в платформата Netflix, е показана и фотография от първата среща на влюбените, която се състояла в ресторант.

„ Обявяването на годежа ни и изявлението, което дадохме по-късно, беше режисирано риалити шоу ” , споделя Меган.

По време на първия едночасов епизод – който включва изявление с двойката, както и клипове от видео дневник – Хари споделя: „ Това е обвързване и работа и аз се усещам като част от това семейство, мое обвързване е да разкрия тези употреби и подкупи, които се случват в нашите медии. Моята работа е да вардя фамилията си в сигурност. Но естеството на това да съм роден в тази позиция... и равнището на ненавист, което се разпалва през последните три години, изключително против жена ми и сина ми, като цяло съм угрижен за сигурността на моето семейство. "

Harry and Meghan 'change their " how we met " story'
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK)
Хари разказва връзката сред него и Меган като страхотна любовна история, добавяйки: „ Мисля, че за толкоз доста хора в фамилията, изключително за мъжете, може да има прелъщение да се оженят за някого,а не за някого, с който може би ти е писано да бъдеш. Разликата сред вземането на решения с главата или сърцето. "

За Меган споделя: „ Тя пожертва всичко, което в миналото е знаела, свободата, която имаше, с цел да се причисли към мен в моя свят. И по-късно много скоро по-късно аз пожертвах всичко, което познавам, с цел да се причисля към нея в нейния свят. “

Излъчените епизоди обгръщат редица тематики - в това число расизма и сложните връзки на двойката с таблоидите . Говорейки във втори епизод, Хари споделя, че членовете на кралското семейство са се запитали за какво Меган би трябвало да бъде предпазена от заглавията във вестниците.

„ Посоката от двореца беше да не споделяме нищо “ , споделя Хари. „ Но това, което хората би трябвало да схванат, е, че що се отнася до огромна част от фамилията, всичко, на което е била подложена тя, те също са били подложени на това. Казах им „ разликата тук е расовият детайл “.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР