Излязоха наяве потресаващите условия, при които е отглеждано едно от

...
Излязоха наяве потресаващите условия, при които е отглеждано едно от
Коментари Харесай

ШОК: Вижте как се отглежда едно от разменените новородени


Излязоха нескрито потресаващите условия, при които е отглеждано едно от разменените деца. Снимките на извънредно неприятни битови условия на фамилията от ромски генезис подпалиха мрежата и хиляди мнения се „ изляха “ по тях.

В същото време, една от майките - Михайлова твърди, че детето си е нейното и не е разменено в родилното. Тя отглежда детето си в неприемливи условия на дом със счупени стъкла, цялостен със боклук двор, висящи кабели и порутена фасада.

Пред публицисти е споделила евентуално лъжата, че е кърмила пеленачето към този момент 3 месеца, само че те снимаха в разхвърляните купчини боклук кутия от приспособено мляко.

Тя твърди, че не е отказвала ДНК експертиза и не знае „ за какво се  е получило по този начин с другата майка “.

Към момента към момента не е известна самоличността на другата майка, която се е усъмнила и е направила ДНК тест на детето, с което сее е върнала от родилното.

Прокуратурата е сложена пред извънредно сериозен случай и даже казус в новата ни история. Продължава следствието от тяхна страна и определяне на истината и възможната замяна на децата.

В изказване от болничното заведение оповестиха, че виновните за ужасната обстановка ще бъдат осъдени с цялата суровост на закона.

Източник: blitz.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР