Излязох през задния прозорец, който беше счупен. Може да съм

...
Излязох през задния прозорец, който беше счупен. Може да съм
Коментари Харесай

Ранен при катастрофата с автобуса на "Юнион-Ивкони" се борил да излезе през счупен прозорец

" Излязох през задния прозорец, който беше строшен. Може да съм бил заспал, не знам. Разкъсана ми е дясната ръка. Ще остана тук 3-4 дни ". Това съобщи в ефира на " Здравей, България " потърпевш при злополуката с рейса на " Юнион-Ивкони ". Той е един от двамата, които ще останат за няколко дни в болничното заведение поради по-тежките си контузии. " Не ми е предписание усещане лидерът да е изтощен. Не го следих по време на пътя, ровех си в телефона ", сподели още той.

Други пасажери обаче настояват, че лидерът е задремал зад кормилото, а версията на компанията, че кола е съсякла пътя на транспортното средство, е неистина. " Той беше като дрогиран. Една рускиня му пускаше музика, с цел да не заспи. Той беше с разкопчана риза до пъпа ", сподели различен пасажер.

Пострадали при случая са 13 души, измежду които трима чужденци - две рускини и един немец. Според доктори от ямболската болница, където са били откарани ранените, облеклата на пасажерите са миришели на дизелово гориво и случаят се е разминал на косъм от огромна покруса, тъй като всички е можело да се подпалят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР