Излязох от къщи с меча с намерението да убия някого.

...
Излязох от къщи с меча с намерението да убия някого.
Коментари Харесай

Касапница! Турчинът Джан закла млада жена насред Истанбул със самурайски меч!

Излязох от къщи с меча с желанието да убия някого. Мъж може да се съпротивлява със мощ, по тази причина взех решение да убия жена, сподели 27-годишният Джан Гьоктуг Боз Мъж е умъртвил 28-годишна жена в истанбулския квартал Аташехир със самурайски меч и е признал в изказването си пред полицията, че е атакувал дамата на улицата случайно, тъй като е считал, че е „ беззащитна “, написа турското англоезично издание Hurriyet Daily News, представено от Фокус Нюз.

„ Излязох от къщи с меча с желанието да убия някого. Мъж може да се съпротивлява със мощ, по тази причина взех решение да убия жена “, сподели 27-годишният Джан Гьоктуг Боз пред служителите на реда, откакто умъртви 28-годишната Башак Ченгиз, написа Блиц.

Кадри от видеонаблюдение на убийството демонстрират, че Боз е чакал на ъгъла, до момента в който Ченгиз е вървяла по улицата, преди ненадейно да я нападне.

„ След това се върнах вкъщи и почистих меча “, сподели Боз.

Според известия в медиите, Боз е получавал психическа поддръжка в болница в продължение на пет години заради корист с опиати, само че не е посещавал доктор през последните три години.

Полицията откри негови бележки на стените му., в които написа неща като „ Докато се опитваш да избягаш от патрони, бягай на зигзаг “ и „ Никой не умира от анадолската страна на Истанбул “

Убийството на дамата провокира яд в цялата страна, като доста дами споделят, че на никое място не е безвредно за тях. Убийствата на дами са дълготраен проблем в Турция и групите за правата на дамите настояват, че не се подхващат задоволително дейности, с цел да се спре това.Само през октомври 18 дами са били убити от мъже и 19 са починали при подозрителни условия в Турция, съгласно платформата „ Ще спрем убийството на дами “.

Извършителят сподели, че е купил самурайския меч онлайн.

По закон мечовете се смятат за „ антично оръжие “ и могат да бъдат получени единствено с лицензи за владеене. Полицията не дава лицензи за такива оръжия, даже в случай че бъдат поискани.

Майката на жертвата изиска да бъде неразрешена продажбата на мечове. „ Семейството му споделя, че е вманиачен. Как тогава е приключил два университета? Искам този човек да бъде погубен “, сподели през сълзи Авни Ченгиз, бащата на жертвата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР