Излизате с, влюбени сте в, омъжени сте за Скорпион? Вероятно

...
Излизате с, влюбени сте в, омъжени сте за Скорпион? Вероятно
Коментари Харесай

Трябва да знаеш тези 10 неща, ако обичаш Скорпион

Излизате с, влюбени сте в, омъжени сте за Скорпион? Вероятно към този момент сте научили едно-две неща за него за времето, в което сте дружно. Ако сте Рак, Козирог, Риби или Дева, несъмнено смятате, че е съвършен за вас.
Но даже да сте зодиакално несъвместими, това не значи, че не може да ви бъде хубаво дружно. Подбрали сме няколко истини за мъжа, в който сте влюбени, с цел да можете да го опознаете по-добре.
1. Той ОБИЧА да е прав за всичко, от самото начало (кой не обича?)
" Казах ли ти? " евентуално е най-дразнещата фраза изобщо. Никой не обича да си признава, че е сбъркал. Това се отнася и за мъжа ви. Понякога той може да бъде скучен многознайко (което е също толкоз дразнещо), само че единствено тъй като не желае да понася удари върху егото си.
Разбира се, той няма по какъв начин да бъде прав от самото начало. Понякога вие ще знаете нещо, което той не знае; различен път ще бъде противоположното. Но не му натривайте носа. Просто използвайте случая да го научите на нещо ново. Може би идващият път ще бъде по-отстъпчив. МОЖЕ БИ.
2. Той ревнува от останалите мъже в живота ви
Прегръдката ви с този другар е траяла прекомерно дълго или оня мъж на улицата ви е загледал и ви се е усмихнал прекомерно другарски. Може би той е недоверчив към сътрудника ви, въпреки да сте му казвали стотици пъти, че сред вас не може да има нищо. Ревността е мощна страст. В неговите очи всеки мъж, който срещате е евентуална опасност.
Можете да му помогнете, като осъзнаете, че той е нерешителен. Дълбоко в себе си усеща, че не е задоволително добър за вас. Покажете му своята обвързаност, дайте му да разбере, че имате очи САМО за него.
3. Приятелството е НАИСТИНА значимо за него
Той познава най-хубавия си другар от детството, а останалите – съвсем толкоз от дълго време. Доказаните във времето другарства са значими за него, тъй като той знае, че същински другари се намират мъчно. Лоялен е към своите хора и в положителни, и в неприятни времена. Така че не му се ядосвайте, в случай че ви напусне по средата на обичания ви сериал, с цел да помогне на другар.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР