Излизаш на среща с него. Компанията му ти допада. Много.

...
Излизаш на среща с него. Компанията му ти допада. Много.
Коментари Харесай

Има ли място любовта в неангажиращите срещи?

Излизаш на среща с него. Компанията му ти подхожда. Много. Харесваш го. Искаш да продължиш да се виждате. И да го опознаеш. Но внимавай. Защото той може да не ти отвръща със същото. И да приема срещите с теб като развлечение и многообразие. В което няма нищо неприятно в случай че и двамата се забавлявате и ви е прелестно дружно. Стига да не се намесят възприятията. Тогава към този момент няма да е чак толкоз занимателно. Поне за теб.

Неофициалните срещи са сладки. Носят ти доста приятни страсти, само че и доза отчаяние. Може би се надяваш несериозните ви връзки с времето да се трансфорат в сериозните. Но среща след среща и нищо. Положението ви не се е трансформирало.

Имаш два избора – или да продължиш да се забавляваш с него и да не допускаш да се влюбиш или да му споделиш какво чувстваш и искаш отсега нататък.И в двата случая има риск от отчаяние. Но се преодолява. Всичко. Защото това не е връзка. Нито любов. А просто срещи. За забавление.

Ти се срещаш с него импровизирано и ето тези знаци демонстрират това.

Вижда се и с други девойки

Един от най-ясните знаци, които демонстрират, че срещите ви не са публични и няма съществени връзки е, когато се вижда и с други девойки, с изключение на с теб. Дори не се тормози да приказва за непозната жена в твоята компания. Може би ти е неприятно, само че е по-добре, че не крие това, тъй като по този метод няма да се надяваш скрито или да се чудиш какво изпитва към теб.

Той е податлив да флиртува с дами, даже когато сте двамата. Знае, че виждаш това, само че няма никакви скрупули за своите действия.

Все още не знаеш какви сте

Стигне ли се до този миг, в който би трябвало да изясняваш връзките си с някой – нямате никакви такива. Не е нужно да излизате месеци наред, с цел да разберете какви сте и какви желаете да бъдете. Ако той е желал сериозна връзка с теб, още след първите няколко срещи е щял да признае желанията си. Няма нищо неприятно в неангажиращите срещи. Те са просто развлечение и забавление. Но би трябвало доста да внимаваш. Защото в случай че се влюбиш – няма да ти се коства към този момент игра.

Повърхностни диалози

Този, който е влюбен в теб и те приема съществено, ще желае да имате дълбоки и специфични диалози. Да разкрие душата си пред теб. Ще желае да те опознае и няма да се интересува единствено от това какъв цвят е бельото ти. Ако диалозите ти с него са повърхностни и свързани със полови тематики, не очаквай неофициалните ви срещи да се трансфорат в публични. Всеки път, когато искаш да вникнеш по-дълбоко в диалога, започваш да се чувстваш неловко и се притесняваш от неговата реакция. Това е по този начин, тъй като той не изпраща противоположни сигнали, че те харесва. Да може би харесва външния ти тип, тялото и лицето ти, само че не и самата теб.

Той е променлив

Не те търси всеки ден, от време на време даже не ти дава отговор с дни. Спомня си за теб понякога, когато е в въодушевление. Или когато някоя друга му е отказала и знае, че ти си тази, която постоянно ще го последва и в никакъв случай няма да откаже да се срещне с него. Веднъж се държи добре с теб, различен път е леден. Ако има нещо, което ще ти помогне да схванеш неговите планове към теб, това е неговата променчивост.

Той е податлив в последната минута да ти написа и да излезете, както и да не знаеш дали тази седмица ще се видиш с него. Не може да направиш нищо друго, с изключение на да стоиш и да чакаш. Да се сети за теб. Но дали ще можеш дълго да го чакаш? И няма ли да се умориш от тази безсмислена игра?

Не познаваш околните му хора

Още един от знаците, че той не приема срещите ви съществено е, когато не те среща нито със фамилията му, нито с приятелите. Вярно е, че с цел да те запознае с родителите си би трябвало да имате много по-сериозни връзки, само че най-малко може да те показа пред приятелите си – в случай че държи на теб. Забелязала ли си по какъв начин в никакъв случай не те кани да излезеш с неговата компания и не обича да приказва пред теб за фамилията си? Това е явен индикатор, че срещите ви са неофициални, също като връзките ви.

Има разлика сред харесване и влюбване

Когато излизаш на среща с някой, би трябвало да разграничаваш двете усеща, които са много подвеждащи и може да те объркат. Да, прелестно ти е в неговата компания, уютно и не усещаш по кое време минава времето. Но в този случай, той просто ти харесва.

Любовта е друга материя. Там към този момент е забъркана грижата към другия човек и отговорността. И копнежът да го видиш още веднъж и още веднъж. И да нямаш самообладание до идната ви среща. Само че внимавай. И се увери, че и той изпитва същото като теб.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР