Излезе ценовата листа за различните части на тялото, открити в

...
Излезе ценовата листа за различните части на тялото, открити в
Коментари Харесай

Колко струват труп с глава, пенис и други органи в "Къщата на ужасите"

Излезе ценовата листа за другите елементи на тялото, открити в "къщата на ужасите " във Финикс, Аризона.

Както БЛИЦ заяви, ФБР откри кофа, цялостна с глави, фризер, цялостен с пениси, и всевъзможни други елементи на тялото по време на следствие за незаконна продажба на органи. Най-смущаваща била глава на жена, пришита върху торса на мъж, който по-късно бил окачен на стената.


Центърът за биологични запаси (BRC) във Финикс подписвал контракти с хора, които посмъртно желали да завещаят телата си на науката.

Изненадващо притежателят му Стивън Гор след запаметяващо се нахлуване на сътрудници и обвинявания против него избяга с лека нерешителност (през 2015 година получи присъда от четири години изпитание). Всъщност той беше упрекнат единствено в погрешно ръководство на бизнеса и спрян от активността си.

Но в този момент всичко става по-сериозно. Taзи година 33 ищци подадоха иск, обвинявайки компанията в трафик на хора: в допълнение роднините настояват, че останките на техните фамилии са получени посредством „ погрешни изказвания “.

Цената на тялото е ясно обозначена от откритата ценова листа за разнообразни елементи на тялото:

Тяло без плещи или глава: 2900 $

Торс с глава: 2400 $

Цял гръбначен дирек: 950 $

Цял крайник: 1100 $

Цяло ходило: 450 $

Коляно: 375 $

Таз: 400 $

Според изследване на Ройтерс компанията е получила дарения от над 5000 души по време на своето битие и е разпределила над 20 000 елементи на тялото измежду редица незнайни проучвателен уреди или медицински стратегии за образование.

В склада са открити над 10 тона замразени човешки остатъци, в това число 281 глави, 241 рамена, 337 крайници и 97 шипа.

„ Не можех да дремя през нощта, откакто видях това “, споделя Матю Паркър, някогашен сътрудник от тези, които инспектираха склад. Той се пенсионирал заради посттравматично стресово разстройство след този случай.

„ Беше като бунище, където те просто са подредили нещата ", прибавя мъжът.

Емили Глин, стажант в лабораторията през 2013 година, също описа за опита си в компанията. Според нея тя е разчленявала голям брой органи без никакво публично образование или указания. Тя твърди, че един път обезглавила стара жена с инструмент, сходен на резачка.

Обърнете внимание, че промишлеността за даряване на органи в Съединени американски щати остава значително нерегулирана, изключително в Аризона, където е основан центърът. Доскоро такива компании даже не се нуждаеха от държавен лиценз.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР