Излезе стабилната версия на клиент на ChatGPT за Windows 3.1

...
Излезе стабилната версия на клиент на ChatGPT за Windows 3.1
Коментари Харесай

Излезе WinGPT – версия на ChatGPT за Windows 3.1 с поддръжката на TLS 1.3

Излезе стабилната версия на клиент на ChatGPT за Windows 3.1 с поддръжката на стандарта за криптиране TLS 1.3, която разрешава директното включване към сървърите на компанията OpenAI. Проектът получи името WinGPT.

Основният код на приложението е написан на езика за програмиране С с потребление на общоприетите благоприятни условия на Windows API. Новият WinGPT се популяризира по отворения лиценз GNU General Public License (GPL) v2 и работи с всяка 16-битова и 32-битова версия на Windows след 3.1, в това число Windows 3.11. За да се получи достъп до ChatGPT е нужна регистрация за потреблението на този чатбот.

Създателят на WinGPT изясни, че при създаването на клиента е употребявал общоприетия набор от контроли на Windows 3.1. Единственият ексцентричен детайл на потребителския интерфейс е лентата на положението, която разработчикът е трябвало да осъществя ръчно. Въпреки че в Оценка за съвместимост Windows 3.1 има вградена лента за положението, Microsoft не я е предоставила на разработчиците от трети страни. Поради това основателят на WinGPT е трябвало да употребява личен код, с цел да реализира стремежи резултат.

„ Паметта на компютрите с Windows 3.1 е доста лимитирана, по тази причина се пробвах да понижа количеството памет, належащо за WinGPT, изключително при изпращане и приемане на поръчки и отговори от API на OpenAI. Съвременните отговори на API във формат JSON не са усъвършенствани във връзка с размера и API на OpenAI не прави изключение. Зададох моделът да бъде къс, тъй че отговорите да са допустимо най-малки. Също по този начин взех решение да не адресирам текста на предходните чатове и API обръщения, макар че това значи, че ботът няма да може да употребява подтекста на предходния диалог “, споделя създателят на WinGPT.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР