излезе с позиция относно случилото се преди и след финала

...
излезе с позиция относно случилото се преди и след финала
Коментари Харесай

Реал Мадрид също поиска обяснение за инцидентите в Париж

излезе с позиция по отношение на случилото се преди и след финала на Шампионската лига в Париж. “Белите ” завоюваха против с 1:0, а почитатели и на двата тима пострадаха. Привържениците бяха ограбвани и нападани от локални нарушители в региона на стадиона. Веднага след мача от желаеха публично следствие на случаите, а отговорът на Франция бе да упрекна почитателите на мърсисайдци за случилото се.

“С оглед на неприятните събития, които се случиха на 28 май в региона и при входовете на “Стад дьо Франс ”, както и вътре в стадиона, желае да изрази позиция в отбрана на почитателите си, които станаха жертва на тези събития.

Real Madrid have questioned the decision to hold the final at the Stade de France.

More from
— The Athletic UK (@TheAthleticUK)
Първо желаеме да знаем какви бяха аргументите да бъде определена тази дестинация за място на финала и какви критерии са били употребявани за взимането на това решение. Второ желаеме отговори и пояснение за това кой е виновен за това да остави почитателите беззащитни и безпомощни. Фенове, чието държание беше безупречно. Това, което трябваше да се трансформира в празник на футбола за всички последователи, които посетиха мача, се трансформира в неприятни събития, които провокираха голямо въмущение по света ”, се споделя в изказването на Кралския клуб.

“Както може да се види от фотосите, доста почитателите бяха грубо нападани, унизени и ограбвани. Някои от тях трябваше да прекарат нощта в болничното заведение заради пострадванията, които получиха. Футболът изпрати на света един имидж, който е надалеч от стойностите и задачите, които преследва ”, допълват от испанския гранд.
 Роналдо: Тен Хаг има потребност от време, само че дано имаме вяра, че през идващия сезон ще спечелим титли Роналдо: Тен Хаг има потребност от време, само че дано имаме вяра, че през идващия сезон ще спечелим титли 3 юни | 12:31 1014 4  Ван Гаал ще употребява мачовете от Лигата на нациите за подготовка за Световното Ван Гаал ще употребява мачовете от Лигата на нациите за подготовка за Световното 3 юни | 11:41 633 0  Роберто Баджо: Италия трябваше да се класира за Световното като европейски първенец Роберто Баджо: Италия трябваше да се класира за Световното като европейски първенец 3 юни | 11:31 2255 9  Ван Дайк с рецензии към Лигата на нациите Ван Дайк с рецензии към Лигата на нациите 3 юни | 11:18 1696 6  Кавани се развихри за Уругвай Кавани се развихри за Уругвай 3 юни | 10:40 2356 0  Сон се надява, че Република Корея ще се поучи от загубата от Бразилия Сон се надява, че Република Корея ще се поучи от загубата от Бразилия 3 юни | 10:29 1213 0 Виж всички Водещи Новини  Николай Желязков разгласи състава на България за първия шампионат от VNL в Канада Николай Желязков разгласи състава на България за първия шампионат от VNL в Канада 3 юни | 10:50 5869 13  Американци цакат с пари братя Пулеви Американци цакат с пари братя Пулеви 3 юни | 12:53 1014 0  Стана ясно за какво Мане се е чувствал подценен в Ливърпул, клубът би трябвало да реши за Салах Стана ясно за какво Мане се е чувствал подценен в Ливърпул, клубът би трябвало да реши за Салах 3 юни | 10:08 21877 59  Битките в Лига на нациите не престават Битките в Лига на нациите не престават 3 юни | 07:43 10771 0  Красив гол не стигна за победа на България, VAR анулира дузпа за Красив гол не стигна за победа на България, VAR анулира дузпа за "лъвовете " в 94-ата минута 2 юни | 21:00 88722 674 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР