Излъчването на решенията на системата за видеоарбитраж ВАР на фенове

...
Излъчването на решенията на системата за видеоарбитраж ВАР на фенове
Коментари Харесай

Продължават с излъчването на решенията на ВАР на живо

Излъчването на решенията на системата за видеоарбитраж ВАР на почитатели на стадионите и на телевизионни фенове ще продължи, потвърдиха от Борда на Международната футболна асоциация (IFAB) на годишната среща на организацията в Лондон, предава организация " Ройтерс ".

Тестът беше въведен на Световното клубно състезание в Мароко през предходната година и ще продължи на Мондиала за младежи до 20 години в Индонезия през май и юни 2023-а.

Вземането на решения след ВАР постоянно лишават по няколко минути, оставяйки играчи и почитатели в неразбиране каква тъкмо методология се ползва от длъжностните лица.

След това IFAB ще реши дали пробното лъчение да бъде приложено и на други шампионати на ФИФА по-късно тази година.

Комисията, ръководена от ръководителя на Футболната асоциация на Англия Деби Хюит, също по този начин даде настояща информация за сполучливото използване на полуавтоматизирани решения за засади и ВАР " светлина " - опростена система, която ще бъде по-достъпна на всички равнища.

Беше контрактувано също по-точното пресмятане на " спомагателното време " в края на мачовете да се следва във всички шампионати по света.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР