Изкуство или бижутерия?Вече повече от 70 години австрийският стандарт в

...
Изкуство или бижутерия?Вече повече от 70 години австрийският стандарт в
Коментари Харесай

FREYWILLE - Идеалният подарък за НЕЯ тази коледа


Изкуство или бижутерия?

Вече повече от 70 години австрийският стандарт в бижутерията Freywille потвърждава, че двете понятия освен могат да съществуват добре дружно, само че от тях да се роди напълно нова форма на изкуство. Елегантно, пъстро, въодушевено от великите художници на импресионизма, дадаизма, експресионизма, а от скоро и на Ренесанса… и всичко това от 18 или 24 каратово злато. Вече се питате по какъв начин наподобява това, нали? Звучи като приказка, само че точно гореизброените неща са в основата на.

Тази Коледа паметният бранд от Виена кани ценителите на лукса и бижутата да открият цената на празника в цветовете и елегантността на новите детайли в сбирките им. Както постоянно ръчно направени, в изящните сбирки на марката неотдавна са включени нови бижута, които са като откъснати части от някой музеен шедьовър.

Комбинация от коледна магия и неповторими по рода си творби на изкуството, бижутата на ви дават опция да подарите изкуство и страст под формата на медальони, гривни, пръстени, часовници или писалки.

 Freywille
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР