Изкуственият интелект (ИИ) започна да трансформира много индустрии и професии

...
Изкуственият интелект (ИИ) започна да трансформира много индустрии и професии
Коментари Харесай

Споделеното бъдеще на човекa и машината

Изкуственият разсъдък (ИИ) стартира да трансформира доста промишлености и специалности и от ден на ден хора се тормозят по какъв начин това ще се отрази на тях в бъдеще. В реалност, изкуственият разсъдък се употребява в доста промишлености, с цел да разшири човешките благоприятни условия и да усъвършенства успеваемостта на работата. По този метод се основават нови благоприятни условия на съдействие сред човек и машина.

Да, изкуственият разсъдък ще промени естеството на работа, само че няма да размени човешкия труд. Изкуственият разсъдък ще помогне на хората да работят по-ефективно посредством автоматизиране на повтарящи се задания. Например, основани на изкуствен интелект принадлежности могат да сканират документи и да извличат значима информация, намалявайки времето и напъните, нужни за въвеждане на данни.

Предоставянето на данни и статистики в действително време е също доста основна задача, която няма да затрудни ни минимум, която и да е машина.

Например финансовите анализатори могат да употребяват основани на ИИ логаритми, с цел да проучват пазарните трендове и да предвиждат бъдещи резултати. Това им разрешава да вземат по-добри капиталови решения и да заобикалят евентуални опасности.

В здравната промишленост ИИ се употребява за подкрепяне на лекарите при диагностицирането и лекуването на пациенти. ИИ логаритмите могат да проучват медицински изображения, да разпознават модели и да дават рекомендации на лекарите. Това оказва помощ на лекарите да слагат по-точни диагнози и да разработят по-ефективни проекти за лекуване.

ИИ може да помогне на хората да научат нови умения и да подобрят представянето си. Задвижваните от ИИ стратегии за образование могат да проучват представянето на чиновниците и да дават персонализирани рекомендации за усъвършенстване. Това разрешава на чиновниците да развиват уменията си и да усъвършенстват представянето си с течение на времето.

Развитието на ИИ и автоматизацията дават обещание да трансформират метода, по който работим и живеем. В лятното издание на Webit ще имате опция да научите повече от международни специалисти по какъв начин хората ще споделят бъдещето си с изкуствения разсъдък. Ще има уъркшопи, които ще оказват помощ на представителите на бизнеси от всички промишлености да се приспособяват по-бързо към измененията и да създадат бизнесите си по-конкурентни и да се възползват от ИИ, с цел да покачат успеваемостта си, продажбите си, маркетинга си. За повече информация по отношение на събитието вижте на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР