Изкуственият интелект Bing Chat става все по-усъвършенстван(снимка: CC0 Public Domain) Разработчиците

...
Изкуственият интелект Bing Chat става все по-усъвършенстван(снимка: CC0 Public Domain)
Разработчиците
Коментари Харесай

Microsoft удвои размера на заявката към AI бота Bing Chat


Изкуственият разсъдък Bing Chat става все по-усъвършенстван
(снимка: CC0 Public Domain)

Разработчиците от Microsoft не престават да усъвършенстват бота с изкуствен интелект Bing Chat. В поредна актуализация те усилиха оптималния размер на поръчките до чат бота от 2000 на 4000 знака.

Новите правила за достъп до Bing Chat разгласи в Twitter, началник на отдела  за реклама и уеб услуги на Microsoft: „ Това е дребна стъпка за Bing Chat… ”, написа той по прилика с историческата имитация на Нийл Армстронг при стъпването му на Луната: „ Малка стъпка за индивида, великански скок за човечеството ”.
още по темата
Публикацията е съпроводена от екранна фотография на диалоговия прозорец на Bing Chat, където вместо ограничаването от 0/2000 знака е посочено 0/4000 под текстовото поле.

Мнозина подлагаха на критика Microsoft за дребния предел на поръчките към чатбота, потвърждавайки, че това не е задоволително за формулиране на комплицирани въпроси. В отговор Microsoft съобщи, че въпрос с повече от 2 хиляди знака може да обърка изкуствения разсъдък.

Сега компанията е създала усъвършенствана версия на Bing Chat, която може да се оправи с сходни комплицирани задания. Очевидно Microsoft има вяра, че чатботът, наличен през браузъра Edge, може да дава отговор и на по-дълги поръчки.

Вече са налични и груповите поръчки към чатбота. Тази седмица се чакат още нововъведения от Microsoft. Компанията е хазаин на своята годишна конференция за разработчици Bild, която ще се организира на 23 май.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР