Рики Хатън и Клеър Суини изглеждаха уютно, докато позираха за

...
Рики Хатън и Клеър Суини изглеждаха уютно, докато позираха за
Коментари Харесай

Рики Хатън и Клеър Суини заснети заедно в сладки празнични снимки, докато романтиката се разгаря

Рики Хатън и Клеър Суини изглеждаха уютно, до момента в който позираха за фотоси по време на скорошното си пътешестване до Испания.

The Coronation Street 53-годишната звезда и 45-годишният някогашен професионален боксьор отлетяха до Тенерифе и бяха видени да се киснат на идиличните плажни гледки на испанския остров. Двойката се появи в приповдигнато въодушевление по време на интимната си среща и прекара вечерта си в ресторант El Mirador за една от плануваните дати.

Клеър беше цялата усмихната, до момента в който навеждаше глава към Рики, до момента в който позираха за фотография до момента в който боксьорът направи същото. Рики заложи на небрежна визия по време на срещата им, до момента в който актрисата изглеждаше зашеметяващо в розово-жълта рокля с кормила. Двойката също беше снимана да гледа мача на Манчестър Сити с приятелите си в бар, наименуван The Beach Cabin.

Двойката означи първото си пътешестване като двойка на съответната си страница в Instagram и почитателите им бяха възхитени от фотосите. Изразявайки насладата си, един почитател написа: " Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР