Отборът на Верона постигна важна победа в битката за оставане

...
Отборът на Верона постигна важна победа в битката за оставане
Коментари Харесай

Верона гледа към оцеляването след успех над Фиорентина, Фрозиноне и Емполи не успяха да се победят

Отборът на Верона реализира значима победа в борбата за оставане в Серия А след триумф вкъщи с 2:1 против Фиорентина в среща от 35-ия кръг на италианския шампионат. 

Дарко Лазович даде задатък на Верона с гол от дузпа в 13-а минута, само че Фиорентина изравни до почивката с попадение на Гаетано Кастровили. 

Домакините стигнаха до триумфа с гол на нидерландеца Тиджани Нослин в 59-а минута.  Верона заема 14-о място в таблицата с 34 точки, пет над чертата три кръга преди края.  Поражението нанесе удар по упоритостите на Фиорентина за присъединяване в Европа идващия сезон. " Виолетовите " са осми с 50 точки, шест по-малко от седмия Лацио. 

Във основен мач за оставане в елита Емполи и Фрозиноне приключиха 0:0 и прибавиха по една точка към скромния си актив.  Двата тима имат по 32 точки и разделят 16-17-о място в класирането, единствено на три точки над зоната на изпадащите. 

Гостите от Фрозиноне бяха по-активният тим и имаха обстановки да си тръгнат с трите точки.  Емполи също сътвори своите моменти, само че гол на Емануил Джаси през първата част бе анулирано поради засада.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР