Изкусителната Виктория Пенелова влезе на пожар в риалити формата, след

...
Изкусителната Виктория Пенелова влезе на пожар в риалити формата, след
Коментари Харесай

Новата гореща мацка в Игри на волята с тайно гадже

Изкусителната Виктория Пенелова влезе на пожар в риалити формата, откакто силиконовата Мисис България 2020 Моника Николаева се контузи и отпадна.

След като неотдавна Албена Ситнилска бе изгонена от Димо и Ралица заради нелегално прилагане на телефон, апетитната мацка се трансформира в най-секси парчето на Арената.

Изкусителното й тяло незабавно бе оценено от мъжете в шоуто, само че за тяхно страдание се оказа, че Виктория не е свободна, но умело крие в тайна гаджето си и желае персоналния й живот да е далеч от хорските очи. Но явно тайнствения мъж зад кадър, е точно този, който е завладял сърцето й.

Виктория Пенелова е родом от София и е въздушен акробат. За да взе участие в " Игри на волята ", хубавицата идва непосредствено от Англия, където следва в университета в Манчестър.

 undefined

Виктория е някогашна гимнастичка и е упражнявала при Илиана Раева в клуба по художествена гимнастика " Левски " в София.

Заради тренировките в залата Пенелова е извънредно пластична и чудесно готова физически, като акробатичните й умения са изумителни. Едно от най-екстремните неща, които е правила, е да виси от 10-метров мост на въздушни воали.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР