Изключително симпатично червенокосо момиченце с лунички - такива са първите

...
Изключително симпатично червенокосо момиченце с лунички - такива са първите
Коментари Харесай

Да започнеш начисто или голямото коледно завръщане на Линдзи Лоън

Изключително симпатично червенокосо момиченце с лунички - такива са първите ни мемоари за актрисата Линдзи Лоън от филми като “Капан за родители ”. След това дребната Линдзи се трансформира в красивата тийнейджърка с кичури и модерните за ранните 2000 облекла, която познаваме от филмите “Шантав петък ” и “Гадни девойки ”. 

Всички момиченца желаеха да се като нея. После обаче нещо се счупи.  Линдзи се трансформира в типичния образец за дете звезда, което потегля по неприятен път. Бурни купони, опиати и алкохол, престой в болница, арести… в такава посока зави животът на Лоън тъкмо когато беше не върха на славата. Холивуд, несъмнено, ѝ даде червен картон и ѝ обърна тил, а тя стартира да се лекува от зависимостите си и да взе участие в риалити излъчвания и нискобюджетни продукции. 

В годините, последвали най-тежкия ѝ интервал, тя се отдалечи от екрана, сложи актьорската си кариера (или остатъците от нея) на пауза и стартира да се занимава с бизнес. Иронично, само че бизнесът ѝ е концентриран тъкмо върху това, от което Лоън би трябвало да стои отдалечена на километри - нощни клубове. Въпреки че е бизнес сътрудник в нощен клуб в Атина и няколко други гръцки плажни клубове, Лоън наподобява е оставила алкохола зад тила си, тъй като нещата за нея се развиват по-добре отвсякога. 

Светлината в тунела за актьорската кариера на 36-годишната Линдзи Лоън се назовава “Falling for Christmas ” - коледен филм, чиято премиера в Netflix беше на 10 ноември. Лоън играе основната роля в лентата - на капризната наследница Сиера, която е диагностицирана с амнезия след случай със ски и би трябвало да сглоби живота си още веднъж. Дали поради завръщането на Линдзи Лоън на екран или поради коледната фикс идея, която към този момент е почнала да обзема хората, “Falling for Christmas ” сега е най-гледаният филм в Netflix. 

Ясно е, че това не е филм, който може да се бори за кино награди или да бъде обсъждан от кино критици, само че пък е тъкмо това, което дава обещание да бъде - стопляща сърцето сантиментална комедия, която се развива в най-магичното време от годината. Но е и освен това - коледното знамение на Линдзи Лоън или късмет за смяна, който към този момент се посреща извънредно добре от публиката. 

„ За мен филмът е за това по какъв начин материалните неща в живота не постоянно имат значение “, споделя Лоън в изявление за Vogue. „ Наистина простите неща в живота значат най-вече – фамилията и любовта – вместо Instagram и приемането на огромен пръстен. Не че това е неприятно! ”

Линдзи очевидно приказва от опит за пръстена. По-рано тази година тя се омъжи за финансиста Бадер Шамас и в този момент е подготвена да се хвърли още веднъж в актьорски планове, а те към този момент стартират да чукат на вратата ѝ. Наскоро приключиха фотосите на сантименталната комедия с нейно присъединяване, озаглавена Irish Wish.

Линдзи споделя, че апетитът ѝ за правене на още филми се е възродил на снимачната площадка на Falling for Christmas.

“Бях доста разчувствуван да бъда там и евентуално всички си мислеха, че нещо не е наред с мен. На снимачната площадка съм доста бодра – сприятелявам се с всеки един човек. Харесва ми да познавам моя екип. [...] След като приключихме, си споделих, по кое време стартирам идващия филм? Готов съм! ”

Новият филм на Лоън, който бележи огромното ѝ завръщане на екран, е едно радостно увещание, че не е нужно да губите паметта си, с цел да си спомните какъв брой скъпо е новото начало. Появата на Лоън още веднъж в светлината на прожекторите е чествана с право. Актрисата претърпя доста рецензии през годините, довели до отдръпването ѝ от живота на звездите, и както вършат доста дами, които са били третирани незаслужено в медиите, тя прекатурва историята, както обществено, по този начин и на екрана.

И можем да кажем, че ѝ се получава! Линдзи се радва на любовта на новия си брачен партньор и на триумфа на екранното си възобновление. Ура за започването начисто!
 Линдзи Лоън на премиерата на кино лентата Falling for Christmas  Линдзи Лоън на премиерата на кино лентата Falling for Christmas  Линдзи Лоън на премиерата на кино лентата Falling for Christmas  Линдзи Лоън на премиерата на кино лентата Falling for Christmas
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР