Изключително популярният американски ситком, който проследява група нюйоркчани през двадесетте

...
Изключително популярният американски ситком, който проследява група нюйоркчани през двадесетте
Коментари Харесай

Приятели: 10 неща, които научихме от специалния епизод

Изключително известният американски ситком, който наблюдава група нюйоркчани през двадесетте и тридесетте им години, приключи през 2004 година след цели 10 сезона, които доста от нас знаят съвсем наизуст. 

Наистина рядко се вижда по какъв начин шестимата основни членове на актьорски състав се събират, с цел да обсъдят времето си в шоуто. През последните години на публицистите нормално им се споделя да не задават въпроси за " Приятели ", когато интервюират звездите на шоуто.

Четене на сюжети " на маса ", любопитни игри, фешън изненади, архивни клипове и изявленията на звезди са вплетени в дългия 1 час и 39 минути специфичен епизод, което беше възложен на медиите още през вчерашния ден.

Досега реакциите след шоуто са позитивни, акцентира BBC, макар че доста критици означиха, че някои детайли " работят по-добре от други ". Rolling Stone го разказа като " свръхпродуцирана спекулация с прекомерно доста гостуващи звезди и отклонения ", само че въпреки всичко призна, че 

" когато емблематичната тайфа от шестима приказват между тях, това сладко удря по носталгията. "

Ето и 10 от най-хубавите моменти, които ще видите в " Приятели: Отново дружно ", или The One Where They Get Back Together, както е цялостното заглавие на специфичния епизод:

1. " Всичко наподобява по-малко "

Сpециалният епизод стартира с идването на Дейвид Шуимър в студията на Warner Bros, с цел да посети реконструираните сетове на " Приятели ", в това число двата съществени жилището и кафенето Central Perk. Той е последван от останалите членове на актьорския състав един по един, множеството от които одобряват прочувствено обстоятелството, че се събират още веднъж.

" Всичко ми се коства малко, цялата сцена ", отбелязва Мат Лебланк.

" Това обаче е невероятно, тъй като не сме пораснали ", дава отговор Дженифър Анистън.

Минава неуместен миг, преди Лебланк да се пошегува, с съвършен тайминг: " Говорете за себе си! " (Всъщност самият той е станал много по-голям, най-малко на размери, майтапят се от BBC.)

Не след дълго те стартират споделят мемоари. Лебланк припомня на Кортни Кокс за това по какъв начин преди е драскала репликите си на кухненската маса, до купата с плодове.



" Имаше тази огромна тирада ", споделя той, " цяла седмица се бореше с нея и най-после я написа на масата. Но когато не гледаше, аз я изтрих, а ти по този начин ми се ядоса! " Кокс към този момент се смее за това, припомняйки си:

" Имах толкоз доста разговор, прикрит в тези ябълки. "

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР