Изключително любопитни са временните резултати от анкетата на OFFNews Кой

...
Изключително любопитни са временните резултати от анкетата на OFFNews Кой
Коментари Харесай

Читателите на OFFNews: Приоритет номер 1 е да се махне Гешев, а не Македония в ЕС |

Изключително любопитни са краткотрайните резултати от анкетата на OFFNews " Кой от изброените проблеми би трябвало да реши най-бързо държавното управление на Кирил Петков? ". 

От осемте изброени благоприятни условия досега с безапелационна преднина води отговорът " Да бъде заменен бързо съставът на Висш съдебен съвет и да бъде определен нов основен прокурор ". Така са дали отговор 1667 от общо 4733 взели участие досега в допитването ни, което продължава. Така скорошното уволняване на Иван Гешев събира поддръжка от 35,22%.

На другият полюс е решаването на разногласието със Скопие и приемането на Република Северна Македония в Европейския съюз. Това е топ приоритет за по-малко от 1 % от читателите ни.

Много по-важно е съгласно тях да се овладеят цените на парното, природния газ и парното, както и да се потърси сметка за 12-годишното ръководство на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Гласуването в анкетата ни продължава!
Да се оправи с пандемията от ковид и новата вълна от разновидността Омикрон. Да реализира по-висока степен на имунизация на популацията. Да бъдат овладени цените на тока, парното и природния газ. Да спре инфлацията. Да реши разногласието със Северна Македония. Да бъде заменен бързо съставът на Висш съдебен съвет и да бъде определен нов основен прокурор. Да притегли повече задгранични вложения и да обезпечи по-високи приходи. Да потърси отговорност за ръководството на ГЕРБ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР