Изключително жалко би било, ако Румен Радев е имал замисъл

...
Изключително жалко би било, ако Румен Радев е имал замисъл
Коментари Харесай

Проданов: Жалко би било, ако Радев е имал замисъл при избирането на министрите в служебния кабинет

" Изключително тъпо би било, в случай че Румен Радев е имал план при избирането на министрите в служебния кабинет ".

Това съобщи пред " Нова телевизия " досегашният министър на туризма Христо Проданов от Българска социалистическа партия във връзка избора на Никола Стоянов за правоприемник на Корнелия Нинова като министър на стопанската система и промишлеността в служебния кабинет.

В началото на юни тя го освободи от управлението на ВМЗ - Сопот. За министър на защитата пък е назначен Димитър Стоянов, с който Нинова влезе в несъгласие след обвинявания за доставки на оръжие за Украйна.

" Българска социалистическа партия не се тормози от натъркване на носа. Нямаме мотив да се тормозим от това, което сме създали в министерствата, в които сме били ", уточни Проданов. Според него най-важно е членовете на кабинета да са експерти.

Други двама опозиционери на водача на Българска социалистическа партия Нинова също откриха място в служебния кабинет - Крум Зарков като министър на правораздаването и Весела Лечева, която пое спортното ведомство.

В понеделник (1 август) заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров съобщи, че държавното управление ще бъде реваншистки настроено, анти-БСП, и по този метод ще бъдат обслужени ползите на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Прави усещане масираното наличие на членове на Българска социалистическа партия в кабинета, и то хора, които са ярки критици както на управлението, по този начин и на последното ръководство ", уточни социалистът.

На 28 юли при връщането на неосъществения от Българска социалистическа партия трети мандат за сформиране на държавно управление Нинова съобщи, че президентът е част от групата, свалила държавното управление. На обичайния събор на партията под връх Бузлуджа пък тя дефинира тази група като мафия и скрити сили.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР