Изключително интересната полуфинална серия в еfbet Супер Волей между ЦСКА

...
Изключително интересната полуфинална серия в еfbet Супер Волей между ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА прима Нефтохимик в люта битка №4 на връх Великден

Изключително забавната полуфинална серия в еfbet Супер Волей сред ЦСКА и Нефтохимик 2010 (Бургас) продължава през днешния ден с люта борба №4 на връх Великден.

На днешния празник „ алените “ одобряват бургазлии от 18:00 часа в столичната зала „ Христо Ботев “.

Срещата е телевизионна и ще бъде предавана директно по b1b.box.
 Нефтохимик обърна ЦСКА в София, на следващия ден ще се играе полуфинал №4 Нефтохимик обърна ЦСКА в София, на следващия ден ще се играе полуфинал №4
“Червените ” поведоха с 2-0 триумфа след две победи в Бургас, само че вицешампионите завоюваха през вчерашния ден мач №3 в София с 3:1 и по този начин останаха в серията, като я завързаха.
 Атанас Петров: Намерихме нашия темп, играхме както през сезона, с разсъдък, без екстравагантности Атанас Петров: Намерихме нашия темп, играхме както през сезона, с разсъдък, без екстравагантности
„ Червените “ водят с 2-1 триумфа. Нова победа довечера ще класира ЦСКА на край.
 Ивайло Стефанов: Надявам се да си изкараме поуките от някак бездушното ни показване през днешния ден и да покажем друго лице на следващия ден Ивайло Стефанов: Надявам се да си изкараме поуките от някак бездушното ни показване през днешния ден и да покажем друго лице на следващия ден
Успех на Нефтохимик ще докара до равнене в полуфиналната серия и постигане до 5-и решителен дуел, който ще бъде още веднъж в бургаската зала " Младост " на 18 април.

В четвъртия мач столичани ще бъдат водени още веднъж от заставам старши треньор Александър Попов, който бе на трибуните за третата среща, заради наказване.

От своят страна Нефтохимик към този момент е по-уверен, като успеха през вчерашния ден върна настроението в редиците, както и решителността да се докара серията до 5-и мач.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР