Изключително интересна е последната седмица, с толкова непредвидени политически събития.

...
Изключително интересна е последната седмица, с толкова непредвидени политически събития.
Коментари Харесай

Мехмед Дикме: Събитията от последната седмица са опит за жертване, за да се направи някакво правителство

Изключително забавна е последната седмица, с толкоз непредвидени политически събития. Едва ли някой е можел да допуска, че тези неща могат да се случат. Не бих споделил, че е прелиминарен сюжет. Това е заигравка и опит за жертване в една избрана посока, с оглед да се направи болшинство и някакво държавно управление. Това съобщи някогашният министър на земеделието Мехмед Дикме в студиото на Българска национална телевизия " Денят стартира ".



По думите му началото идва с изявлението на Мария Габриел, че приоритет на нейно държавно управление ще бъде отстраняването на Иван Гешев от поста основен прокурор. Едва ли това е нейна самодейност, сигурно тя е получила позволение от Бойко Борисов да го разгласи обществено. Въпросът е за какво в този момент, а не преди 10 дни, разяснява Дикме.

През това време основният прокурор беше в Съединени американски щати, оттова като се върнат ръководители, стават събития. Дали някой не се е тормозил, че може основният прокурор да даде информация за някои неща и тук да има картбланш за по-сериозни дейности? Не прави чест на прокуратурата обществено да се държат по този метод, съобщи Мехмед Дикме.

По думите му е сюрпризиран от сваленото доверие от страна на Движение за права и свободи към основния прокурор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР