Изключително грижовен съпруг и баща се оказа нападателят на "Ювентус"

...
Изключително грижовен съпруг и баща се оказа нападателят на "Ювентус"
Коментари Харесай

Ослепителна блондинка се разсипа да хвали Алваро Мората /снимки/

Изключително грижлив брачен партньор и татко се оказа нападателят на "Ювентус " Алваро Мората.
28-годишният испанец на 29 септември стана татко на трети наследник – Едуардо, а брачната половинка му Алис Кампело не спести суперлативите по адрес на своята половинка.
„ Аз пребивавам за него, а той за мен”, увери италианският модел, който през юли 2018-а подари футболиста с близнаците Алесандро и Леонардо.
„ Неговото благополучие зависи от моето и той постоянно ми оказва помощ, когато съм в сложен интервал. Неизменно съм негов приоритет. Между нас има голяма съпричастност. Не, че не спорим, само че в последна сметка любовта ни постоянно остава непокътната ", призна Алис пред сп. „ Ола”, чиято корица украси със своите момчета.
Тя описа, че е имала под напрежение миг преди раждането, тъй като очаквала бебето да се появи в Мадрид, където мъжът й представяше Атлетико. На 22 септември обаче Алваро се завърна в Юве, където играеше сред 2014 и 2016 година Именно там стартира и връзката му с ослепителната Алис, която се радва на 2,4 млн. почитатели в Инстаграм.
„ Смятам, че от този момент връзките ни узряха ", регистрира русокоската.
"Покрай децата станахме по-добри и по-задружни, натрупахме доста опит дружно. Преместването ни беше малко безредно, само че най-сетне си намерихме дом. Раждането? Без подозрение беше по-спокойно от първото. Опитът доста оказва помощ, беше специфичен миг. Този път се възвърнах бързо, само че около децата нямам доста време да се грижа за себе си. Имам шанс, че тялото ми се възвръща бързо, не давам огромни жертви”, прибавя тя.
25-годишната Алис споделя, че в Мадрид близнаците ходели на градина, само че поради пандемията не е могла незабавно да ги запише в Торино и ги гледа у дома. За синовете си изяснява: „ Лео обича футбола и е като баща си – постоянно ухилен, сладостен и деен. Алесандро натъртва на книжките и разрастващите игри, наподобява на мен – горделив и със мощен характер”.
За комплицираната обстановка около ковид Кампело споделя: „ Сега държанието на всеки от нас е значимо и въздейства върху другите. Тъжно ми е, че се случват неща, които в никакъв случай не сме си представяли, че ще видим”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР