Изключително доволен от срещата при президента излезе вътрешният министър и

...
Изключително доволен от срещата при президента излезе вътрешният министър и
Коментари Харесай

Демерджиев с предписания за администрацията срещу хакерски атаки

Изключително удовлетворен от срещата при президента излезе вътрешният министър и посочи, че всички ангажирани с изборите институции са си разпределили дилемите.

Не единствено ще охраняваме изборите, а ще работим против прекъсването на всевъзможни корупционнинпрактики, увери Министерство на вътрешните работи шефът.Ще работим да надигнем пред правораздаването тези, които са виновни са къупения, корпоративния и всевъзможен следен избор, съобщи Демерджиев. Ще се употребява целия запас на Министерство на вътрешните работи и на службите.

На въпрос за ареста на Бойко Борисов, служебният министър съобщи, че не би постъпил като предшественика си Бойко Рашков. " Не очаквайте от мен противозаконни арести. Арести би трябвало да се вършат единствено в случай че са налице законните предпоставки за това, без значение на кого ", съобщи Демерджиев. Няма д се привикват партийни деятели да им се сформират предупредителни протоколи, в случай че няма сигнали и данни, че правят или приготвят противозаконна активност и закононарушения. Мотивирани сме да осигурим равни и чест и условия на всички участници в изборите, добави министърът.

Вече е направена разстановка какъв брой чиновници на Министерство на вътрешните работи ще бъдат ангажирани с вота, само че обстановката е динамична. " Министерство на вътрешните работи има доста отговорности, мигрантския напън се усилва с всеки ден. Така ще създадем, че да изтегли хора от границата, на тяхно място ще вкараме хора от министерството на защитата и ще обезпечи оптимално нужния персонален състав освен за изборите, само че и за определяне и наказване на отговор ите за купе ия и манипулиран избор ", съобщи Демерджиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР