Изключителният музикант и звезда в поп и рок музиката ще

...
Изключителният музикант и звезда в поп и рок музиката ще
Коментари Харесай

Стинг идва за два концерта в Пловдив през юни 2018-а

Изключителният музикант и звезда в поп и рок музиката ще пристигна в България и през идната година за два неповторими концерта – на 19 и 20 юни 2018 година в  Античния спектакъл на Пловдив, оповестиха от Sofia Music Enterprises.

Композитор, артист, създател на песни, артист, публицист и деятел - Стинг е един от най-великите актьори на международната музикална сцена. През своята популярна кариера той е продал съвсем 100 милиона албума и е притежател на голям брой влиятелни награди.

Концертите на Стинг на 19 и 20 юни 2018 година са включени във формата HillsExclusive и се реализират с поддръжката на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на общината.

Мястото за провеждането им - Античният спектакъл, е определено персонално от Стинг. И в действителност, какво по-невероятно комбиниране на хилядолетна история и културни обичаи, прелестно допълващи многопластовата музика на този свръхестествен актьор.

Феновете на Стинг в България ще имат изключителното наслаждение да чуят всичките му шлагери в един брилянтен театър, комбиниран с неповторимата атмосфера на Античния спектакъл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР