Изказването на президента звучи хубаво и цветно, особено в предизборна

...
Изказването на президента звучи хубаво и цветно, особено в предизборна
Коментари Харесай

Дончев срещу Радев: Ей с такива изказвания се гонят инвеститори!

Изказването на президента звучи хубаво и цветно, изключително в предизборна акция, само че то естествено, че не е правилно. Ясно е, че някой активизара Румен Радев в тази предизборна обстановка. Това е видно от риториката и държанието му.

Това сподели в предаването "Тази заран " по бТВ вицепремиерът Томислав Дончев. Той разяснява вчерашните думи на президента за "Апартаментгейт ". "Ясно е, че България има проблем с корупцията и този проблем би трябвало да бъде решен от всички. Кажете ми, имало ли е случай, в който ние като държавно управление сме получили сигнал за неправда и не сме реагирали? Всички тези кавги би трябвало да бъдат разплетени до дъно. Всички проверяващи би трябвало да си свършат работата.

Всеки съответен случай се ревизира и скоро ще имаме информация дали има нарушавания и укоримо държание. Предлагам да изчакам инспекциите да приключат и тогава да разясняваме. Съгласен съм, че абсурдът с къщите за посетители е пошъл. Убеден съм, че всички тези хора с къщи за посетители, които не са употребявани по предопределение, ще върнат парите. Финансовата промяна се събира от нарушителя и в случай че Европейска комисия имат искания към нас, ще платим санкцията с тези пари. Очевидно е, че когато приказваме за Оперативна стратегия за развиване на селските региони контролът би трябвало да бъде доста по-плътен ", безапелационен беше Дончев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР