Изказването на президента е меко казано странно. (…) Синхронът и

...
Изказването на президента е меко казано странно. (…) Синхронът и
Коментари Харесай

Радостин Василев: Симбиозата между Радев и Борисов е толкова силна, че няма нужда да се срещат

Изказването на президента е меко казано необичайно. (…) Синхронът и симбиозата сред Радев и Борисов през последните месеци са толкоз мощни, че не е нужно да се срещат. Това съобщи в студиото на Нова ТВ депутатът от Политическа партия Радостин Василев, някогашен състезателен министър.

Според него думите на президента към партията на Кирил Петков и Асен Василев не отиват на позицията на Румен Радев. И напомни по какъв метод се е отнесъл президента към ИТН, който пръв даде поддръжката си за неговия втори мандат.

Категорично има координирани дейности във всички браншове сред ГЕРБ и президента. Има заличаване на безусловно всичко, което беше основано от нашето ръководство. Тази логичност съответствува в Министерство на регионалното развитие, и в министерството на спорта – възобновени са всички шефове по времето на ГЕРБ, които бяха освободени с компенсации, и в БАБХ (да се възвърне лабораторията „ Евролаб “ на КГПП „ Капитан Андреево “ тихомълком), и в ТОЛ-системата, където се върна индивидът, който помагаше на ГЕРБ тогава да респектират лицата от митинга против ГЕРБ в Технопарк, и във " ВиК Холдинг ". Примерът със земеделието също е доста индикативен.(…) Радев действително върна мутрите и това го виждаме във всички браншове в България, аргументира се Василев. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР