Изисква се огромна политическа смелост да правиш правителство, подкрепено от

...
Изисква се огромна политическа смелост да правиш правителство, подкрепено от
Коментари Харесай

Лорер: ДПС иска да реабилитира Пеевски, „Възраждане“ е фейк

Изисква се голяма политическа храброст да правиш държавно управление, подкрепено от ГЕРБ, и конституционна промяна с поддръжката на Движение за права и свободи. Очевидно е, че Движение за права и свободи ще желаят да вземат оптималния политически заем. Реабилитацията на Пеевски е едно от тях и той стана постоянен посетител в нашите стаи – това разяснява пред бТВ депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер.

За Движение за права и свободи е значимо той да бъде оправдан и по тази причина той взе участие в този развой, изясни още той за Пеевски.

На въпрос за какво осем души от ПП-ДБ са дали своят вот „ въздържал се “ във вота за това дали Делян Пеевски да влезе в конституционната комисия, той изясни: Дали си „ срещу “ или „ въздържал се “ – това е колорит.

За нас е проблем, тъй като това е знак на измененията, които желаеме да изпълним. Ако ние се борим за правова страна, сходни стъпки са знак в противоположната посока. Ето за какво за нас това бе неприемливо, изясни депутатът. Той не знаел какво тъкмо разискват водачите му с Пеевски в парламентарните остарели.

Партия „ Възраждане “ се оказа цялостен фалшив, изцяло подправена, счита той поради вчерашното гласоподаване, при което хората на Костадин Костадинов не се включиха и по този начин гласовете на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ.

Лорер прикани младия народен представител от ГЕРБ Даниел Александров самичък да се откаже от имунитета си, откакто през вчерашния ден стана ясно, че има повдигнато обвиняване за блудничество с дете под 18 година

Бившият електронен министър отхвърли Румен Спецов да е политическо предопределение. Вчера той бе възобновен като началник на Национална агенция за приходите. Постът заемаше и по време на кабинета „ Петков “.

Като „ неприятен политически усет “ дефинира Лорер решението да се освободят всички досегашни зам.-министри и го съпостави с рекомендацията на президента Румен Радев да не осъществя мандата, както и това, че той си отпътува преди да чуе химна и да види клетвата на новите министри.

Етикети: Даниел Лорер
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР