Изхвърлиха четири кучета с рани от операции в снега край

...
Изхвърлиха четири кучета с рани от операции в снега край
Коментари Харесай

Изхвърлиха окървавени кучета след операции на студа край Кърджали

Изхвърлиха четири кучета с рани от интервенции в снега край кърджалийското село Енчец. За страшната панорама алармира във "Фейсбук " Хаки Кан от Кърджали.

Вижте какво написа той в обществената мрежа:

Ето това са мръсните ризи на Кърджали!

4 кучета, упоени и с кървящи кастрации. Изхвърлени отвън града от чиновниците в приюта, и читирите трепереха извънредно, захвърлени в снега, без да могат да се изправят от упойката, виещи от мраз и болежка!

На същото място отвън града тези от приюта бяха изхвърлили кучета, след което предишния месец ловците ги разстреляха с близо 30 сачми!

Цяла България би трябвало да научи, в противоположен случай, мъчението на животинките ще продължи!

Има правосъдни каузи, сигнали и какво ли не против приюта в Кърджали и той продължава да си работи и да бъде един от най-мизерните приюти в България, откъдето непрекъснато изчезват животни. Последно преди 3 дни, взеха 2 дребни кученца зад блока, върнаха едното бито и куцащо с единия крайник и споделиха, че не знаят къде е другото.

Случвало се е да намираме осиновители за куче от приюта, а чиновниците по-късно да го дават на свои близки и да ни желаят 150лв. за кучето. Случвало се е да прибират кучета, след което доброволците да ги намират, изхвърлени на 10-20км. отвън града. Случвало се е да намират трупове зад оградата на приюта. Доброволци са ги проследявали до изоставено село, където ги изхвърлят, с цел да подивеят от апетит и да умрат. Как може този концлагер за животните да продължава да работи?

Всички в България повтарят, че в случай че има ужасяващ случай за животно, то в 90% от случаите е от Кърджали. Не се чудете за какво, би трябвало да се вземат ограничения от всички организации и хора, които ги е грижа за животните в България.

Това, което успяхме да създадем, е да ги покрием с юргани и одеяла, с цел да се стоплят най-малко малко. Сложихме им бутилки с топла вода. Търсим незабавно вид да ги преместим от там. Спешно някоя организация, в случай че ги поеме, ще им избави живота или в случай че някой може да предложи място, с цел да ги приберем на несъмнено, да написа известие в страницата.

Също по този начин кучетата са с нови ушни марки, които са с острие като на игли отвътре. Кой е одобрил такива марки?

От цяла България нито една организация ли не може да поеме 3 кучета??? Ще съберем пари за храна, ваксини и всичко....
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР