Изграждат открит паркинг на терена срещу КАТ. Това гласи предложение

...
Изграждат открит паркинг на терена срещу КАТ. Това гласи предложение
Коментари Харесай

Изграждат открит паркинг на голямото сметище срещу КАТ

Изграждат открит паркинг на терена против КАТ. Това гласи предложение на кмета на регион " Северен " до Общинския съвет, което би трябвало да бъде прегледано в четвъртък, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Теренът, който е обществена общинска благосъстоятелност и е на повърхност от 2810 кв. метра, би трябвало да бъде предан чартърен за период от 5 години, гласи предлагането на районния кмет. Отдаването би трябвало да стане с обществен търг.

Мястото е без акт за благосъстоятелност, в улична регулация и се намира на ул. “Напредък ", против КАТ. Идеята е оправдано ръководство на парцела, в полза на популацията на общината, като финансовите приходи ще бъдат за регион “Северен ".

Началната тръжна цена е 1686 лв., а депозитът за присъединяване – в размер на 2000 лв., които би трябвало да бъдат импортирани в брой в касата на регион " Северен ". Евентуалният наемател би трябвало да внесе още три месечни наема, които да останат в касата до края на наемния интервал.

Теренът е проблематичен сега, защото локалните поданици от Шекер махала са го трансформирали в нелегално бунище. Ако предлагането на районния кмет бъде признато, това ще реши генерално казуса.

разяснява за медията ни, че при едно положително стопанисване на паркинга ще се спре с издевателството и отделянето на хиляди левове за извозването на боклуците там. Ще се спре и с обгазяването от горене на гуми и неприятната миризма в региона.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР