Изграждането на значително богатство чрез инвестиции в дялов капитал, особено

...
Изграждането на значително богатство чрез инвестиции в дялов капитал, особено
Коментари Харесай

Ето кои са следващите компании, които може да минат прага от $1 трилион

Изграждането на доста благосъстояние посредством вложения в дялов капитал, изключително в устрема за реализиране на статут на милионер, е еволюционен развой, който изисква години на целенасочени изследвания и непоколебимо самообладание.

Въпреки ежедневния приток на вести и инцидентните провали, сполучливите вложители остават фокусирани върху убежденията си и демонстрират самообладание. Забележително е, че Apple е първата компания, спечелила трилион $, създавайки казус за други, които да последват образеца ѝ.

В вероятност се чака пазарът да продължи да възнаграждава неповторимите и добре представящите се компании с високи оценки. В тази публикация се преглеждат евентуалните кандидати за идната оценка от трилион $.

Заслужава да се означи, че полемиките за компании за трилиони долари постоянно се концентрират върху софтуерния бранш. Динамичният темперамент на технологиите, в това число области като изкуствения разсъдък и роботиката, съставлява забележителен пазар, който може да бъде адресиран.

В тази графа са прегледани няколко софтуерни акции, които имат капацитета да изненадат вложителите като идващите компании за трилиони долари.

Rio Tinto (RIO)

Изненадващо една акция от бранша на индустриалните първични материали намира място в листата на евентуалните компании за трилиони долари. Този оптимизъм се корени в два фактора: подценяването на индустриалните първични материали като клас активи, основано на 20-годишната възвръщаемост CAGR, и капиталовия баланс на Rio.

Въпреки провокациите на пазара на първични материали, компанията генерира постоянен свободен паричен поток от $3.7 милиарда през първата половина на 2023 година С финансовата си еластичност Rio е в добра позиция да прави нападателни вложения в литий, мед и алуминий, заради което акциите ѝ с 5.47% дивидентна рентабилност наподобяват бичи.

Chevron Corporation (CVX)

Chevron Corporation (NYSE:CVX), се откроява като евентуална компания за трилиони долари, изключително с неотдавнашното си придобиване на Hess Corporation. Предлагайки атрактивна дивидентна рентабилност от 4.18%, Chevron може да се похвали с баланс от капиталов клас. Стратегията за напредък на компанията, задвижвана от органични начинания, учредени на придобивания, се чака да подтиква непрестанно разширение на производството и паричните потоци.

Costco Wholesale (COST)

Costco Wholesale се обрисува като постоянен претендент измежду акциите на дребно за евентуален статут на трилионна компания. Въпреки че не разполага с модел, основан на дребни активи, необятното наличие на Costco в Съединени американски щати и Канада (697 склада) спрямо лимитираното й наличие в Китай (само пет склада) значи доста пространство за разширение на разрастващите се азиатски пазари. Този капацитет за разгръщане слага Costco като мотор на растежа през идващото десетилетие.

Lockheed Martin Corporation (LMT)

Lockheed Martin Corporation дава обещание предстоящ напредък, подсилен от забележителен размер поръчки, възлизащ на $156 милиарда. Международното съдействие на компанията, неотдавнашните поръчки от разнообразни страни и вложенията в отбранителни технологии от последващо потомство способстват за нейното конкурентно преимущество и вероятности за напредък.

AstraZeneca (AZN)

В биофармацевтичния бранш, който постоянно остава в сянка след Ковид пандемията, AstraZeneca се обрисува като евентуален мултибагер до 2030 година Компанията може да се похвали със изчерпателен конвейер от 172 плана, обхващащи разнообразни лечебни области.

С 30 евентуални изследвания в трета фаза, AstraZeneca показва позитивни вероятности за здравословен напредък през идващите години.

Salesforce (CRM)

Salesforce (NYSE:CRM) се откроява като завладяваща вероятност измежду евентуалните софтуерни компании за трилиони долари. Със съотношението цена-печалба от 26.3, акциите наподобяват привлекателни и подготвени за възходящи трендове.

Силните финансови индикатори, в това число действен паричен поток от $5.3 милиарда за първата половина на 2024 година и постоянен растеж на приходите от Азиатско-тихоокеанския район, нареждат Salesforce като компания с огромен капацитет за основаване на стойност.

Li Auto (LI)

Макар да е по-спекулативен залог, Li Auto (NASDAQ:LI) дава неповторима опция за вложители с дълготраен небосвод. Макар че постигането на статут на трилион $ може да не е неизбежно, мощните финансови индикатори на компанията, в това число паричен буфер от $12.13 милиарда и свободен паричен поток от $1.8 милиарда за третото тримесечие на 2023 година, демонстрират солидна основа за нововъведения, нападателно разширение на търговията на дребно и капацитет да се трансформира в действие на паричните потоци през идващите години.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР