Изграждането на отбранителни способности и поддържане на военновременни запаси е

...
Изграждането на отбранителни способности и поддържане на военновременни запаси е
Коментари Харесай

Адмирал Емил Ефтимов: Повод за непосредствена заплаха пред страната ни няма

Изграждането на отбранителни качества и поддържане на военновременни ресурси е освен работа на Министерството на защитата, само че и на цялото общество и това са неща, които не трябва да се подценяват в спокойно време, с цел да не изпадаме в сложни обстановки.

Това съобщи началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов пред Българска национална телевизия.

Повод за непосредствена опасност пред страната ни няма, акцентира началникът на защитата и добави, че защитата на въздушното ни пространство е обезпечена.

" МиГ-овете ще летят до тогава, докато дойдат F16-Block70. Но ние не сме сами в защитата на въздушното ни пространство. Над небето на България има още доста мероприятия, които подсигуряват нашата сигурност. Намираме се в интервал, в който посланията на политиците към обществото са в друга сфера - следствията от пандемията, икономическите проблеми, скъпите енергоносители. Но аз съм убеден в мъдростта на нашите политици, тъй като те доста добре знаят какво е положението на Българската войска и задачата, която ни сложиха за една в действителност огромна и обяснима капиталова стратегия на Българската войска, да бъде призната. И парадът е още един мотив освен да изпитаме горделивост, само че и да заздравим връзката сред народа и армията ", уточни адмирал Емил Ефтимов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР