Изграждането на новата сграда на ДГ Синчец“ в село Браниполе

...
Изграждането на новата сграда на ДГ Синчец“ в село Браниполе
Коментари Харесай

С пълна пара върви строежът на новата детска градина в Брани...

Изграждането на новата постройка на ДГ „ Синчец “ в село Браниполе върви с цялостна пара. Това демонстрира инспекцията, която направи кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов, взаимно с кмета на село Браниполе Даниела Стоилова.



Напълно е построена бетоновата структура, на 90% са приключени всички типове зидарии. В момента строителите работят по оформяне на наклоните за слагане на хидроизолацията на покрива. Следващата стъпка е полагането на ВиК тръбите и монтаж на електрическата апаратура.

„ Основната ни задача е да осигуряваме повече места за децата в детските градини. Идеята е заведението да обслужва селата Браниполе, Белащица и Брестник. Строителството на нови здания на детски градини е методът за решение на проблемите с дефицита “, разяснява по време на инспекцията кметът Павел Михайлов.



Новата детска градина е ситуирана на терен от близо 3 декара и ще обслужва над 150 деца, разпределени в 6 групи - 4 култивиран, една яслена и една аварийна за най-малките поданици на село Браниполе. Всяка ще разполага със лична обособена площадка за игра. 

Детската градина ще бъде изпълнена по всички модерни стандарти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР