Изготвеният от ръководството на ГДИН анализ за оптимизиране на натовареността

...
Изготвеният от ръководството на ГДИН анализ за оптимизиране на натовареността
Коментари Харесай

Зам.-министър Дечев проведе работна среща с представители на синдикални организации

Изготвеният от управлението на ГДИН разбор за усъвършенстване на натовареността на чиновниците в дирекцията ще бъде възложен на синдикатите за мнение.

Това се споразумяха през днешния ден на работна среща в Министерството на правораздаването отрасловият заместник-министър Емил Дечев, основният секретар Десислава Гайдарова, професионалното управлението на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ (ГДИН), Главна дирекция „ Охрана “ (ГДО) и представители на синдикалните организации към двете дирекции – Синдиката на чиновниците в пандизите в България (ССЗБ), Синдикат „ Охрана “ и Синдикат на пенитенциарните чиновниците.

Заместник-министър Дечев категорично акцентира, че усъвършенстване не значи редуциране на чиновници, а по-равномерно вътрешно систематизиране на натовареността в териториалните звена.

Срещата през днешния ден е в осъществяване на поетия от Министерството на правораздаването ангажимент за открит диалог и непрестанен разговор при разпознати проблеми и въпроси, касаещи активността на двете профилирани дирекции. Предстои нова среща още в първите дни на идната седмица, на която се чака анализът да бъде финализиран и координиран от всички заинтригувани страни.

Министерството на правораздаването ще продължи да подхваща стъпки за осъществяване на набелязаните цели в активността на двете профилирани дирекции, измежду които създаване на политиката на приходите, ръководство на работната мощ, кариерно израстване, възстановяване изискванията на труд, предварителна защита и противопоставяне на корупцията и др.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР