Изгорелият автобус на магистрала Струма. Аллах да вкара починалите в

...
Изгорелият автобус на магистрала Струма. Аллах да вкара починалите в
Коментари Харесай

Собственикът на "Беса транс" е пътувал с групите туристи в Истанбул

Изгорелият рейс на автомагистрала " Струма ". " Аллах да вкара умрелите в парадайса! ", написа притежателят на туристическата компания " Беса транс " Беким Хаджиу, чийто рейс катастрофира на Автомагистрала " Струма ". От написаното излиза наяве още, че самият той е бил част от една от туристическите групи, отпътували за Истанбул, предава Българска национална телевизия. " Аллах да изпрати в парадайса починалите. По-скорошно излекуване на ранените.

Тези думи изказвам със страдание и засегнато сърце. Те бяха част от нашето семейство, тъй като постоянно, когато сме пътували, считахме пасажерите за част от нашето семейство. Четири дни бяхме дружно в Истанбул и тогава разбрах, че множеството от тях и преди са пътували с нас на екскурзии с рейсове ", написа Хаджиу. При злополуката на 23 ноември починаха 45 души, а други 7 бяха ранени.

Преди няколко дни министерството на превоза лиши лиценза на компанията заради груби нарушавания в работата и?. Катастрофиралият рейс не е имал позволение за осъществяването на интернационален превоз, а дежурните митничари на границата не са го ревизирали, тъй като " системата е работила постепенно ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР