Изгониха Крисия брутално от заведение Детето чудо още не може да

...
Изгониха Крисия брутално от заведение
Детето чудо още не може да
Коментари Харесай

Изритаха брутално Крисия от заведение!

Изгониха Крисия брутално от заведение

Детето знамение още не може да повярва на това, което претърпя. Откритието на Слави Трифонов решило да посети, с още две приятелки, новооткрито заведение. По думите й тя поискала да „ даде късмет “ на новия клуб. Двете с едната от приятелките си отишли по-рано, другата закъсняла с десетина минути.

Докато  я чакали, те си поръчали две чаши елементарна вода.

„ Вода ли? Вие с всичкия ли сте? Това да не ви е сладкарница или  детски ъгъл?! Не знаете ли, че се намирате в заведение. Има сода, кола, сокове и други безалкохолни питиета, поръчайте си нещо от тях “, им декларирал персонално притежателя на заведението.

Тогава Крисия решила добродушно и богатство да му изясни, че чакат приятелката си и ще се реалокират в друго заведение. И когато пристигнало и третото момиче, се заели да обмисляли проект къде да отидат другаде, огорчени от грубостта на притежателя.

Той обаче бил много припрян и се нахвърлил с грозни думи на трите девойки, с цел да се махат.

„ Хайде, какво чакате още, махайте се от тук!Като нямате пари, пишлемета такива, пръждосвайте се по-бързо “, не спирал да ги ругае той.

Младата певица се пробвала да разбере за какво той по този начин ги наскърбява и се отнася зле с клиентите си. Но макар опита да организира „ интелектуален диалог “, Крисия единствено повишила градуса на напрежението и били изритани като „ мръсни котета “.

Тагове: Крисия певица заведение изгонена от заведение гавра
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР