Изгониха българската общност от залата след прожекцията на Жените наистина

...
Изгониха българската общност от залата след прожекцията на Жените наистина
Коментари Харесай

Учителят и ловец на автографи Тодор Петров: Бакалова не е готова за звезда

Изгониха българската общественост от залата след прожекцията на " Жените в действителност плачат "

КОЙ Е ТОЙ

Тодор Петров е преподавател по география в столичната гимназия по снимка и полиграфия. Роден е на 9 февруари 1974 година в София. От 19 години той събира подписи на български и международни известни персони. За момента сбирката му наброява близо 5000. Успява да се снима с Лейди Гага, Дженифър Лопес, Арнолд Шварценегер, Клаудия Шифър, Наоми Кембъл и още куп международни звезди.

В идващите редове пред " България Днес ", той споделя за срещите си със звезди, измежду които и Мария Бакалова на кинофестивала в Кан.

- През миналата седмица бяхте за първи път на кинофестивала в Кан. Какво видяхте?

- Първото ми усещане бе, че нямаше толкоз доста звезди. Това може би беше най-слабият кинофестивал откъм звезди, на който съм участвал най-малко в последните 10 години. Организацията също беше слаба, нямаше нито един компютър за медиите, всеки би трябвало да си носи своя техника. Това е мнението и на други публицисти, които участваха там. Успях да вляза и да се докосна толкоз покрай известните посредством акредитация благодарение на другари. Изпуснах първите три дни на фестивала, тъй като бях на работа, за мой неприятен шанс най-големите имена бяха през първите дни. Изпуснах Джоди Фостър, Мат Деймън, Анди Макдауъл, Даян Крюгер и Педро Алмодовар. За сметка на това срещнах също огромни актьори като Шарън Стоун да вземем за пример и артиста, който най-вече желаех да срещна и имах вманиачен шанс да ми се случи - Оуен Уилсън. Успяхме да го хванем в едни подземни тунели, където уредниците пробват да ги изведат, с цел да нямат допир до публицисти и почитатели. Той си заминаваше незабавно след премиерата на кино лентата му и единствено ние от цяла Франция имаме фотоси с него и Шарън Стоун. Все отново не е малко достижение. Както и със Салма Хайек, единствено ние се добрахме до фотография с нея от всички присъстващи на кинофестивала.

- Успяхте да се видите и снимате с Мария Бакалова. Как ви се стори?

- Беше доста мъчно. Дори мога да кажа, че това беше най-трудната фотография на фестивала, колкото и необичайно да звучи. Очаквах го ненапълно, защото почти съм я срещал в София. Тя живееше във входа на една моя другарка и от този момент ми е странна. От други публицисти разбрахме, че тя ще има изявление с българска медия в 10 часа и отидохме на място. Интервюто беше почнало, а тя недоволстваше, че има единствено българи на мястото. Беше с цялостен екип антураж, асистенти, мениджъри, в това число и фризьорът на Парис Хилтън, които не даваха никой да се приближи до нея. Единствените медии, които отразиха нейното присъединяване, бяха български малките екрани и един украински гей уебсайт. Други медии не участваха. Със свиреп страдания успяхме да се домогнем до фотография с нея. Целият антураж правеше всички допустимо да не се случи фотографията. Важно е да се означи, че нейната мениджърска компания е доста добра, тъй като тя съумя да се включи във " фотокол " (събиране на огромни звезди дружно за фотоси - б.а.). Направиха изключение за нея, тъй като филмът, с който взе участие тя - " Жените в действителност плачат ", e отвън формалната стратегия, вторичен и по тази причина няма право на фотокол, само че уредниците направиха голям поклон към нея. Дори за тези филми се минава през други странични входове и през един дребен червен килим, както го назоваваме ние - различен.

Освен това фотосите й с тоалета на " Луи Вюитон " добиха необятна известност в най-големите фешън уеб сайтове, като нейна фотография влезе в топ 5 от кинофестивала. За жал, когато ни видя, защото знае, че сме българи, изпадна в суматоха.

 Заедно с Оуен Уилсън

Заедно с Оуен Уилсън

Същия следобяд беше премиерата на този български филм, от който е и най-интересната преживелица. Залата беше полупразна и с цел да не наподобява по този начин, бяха докарали масовка от французи, имаше и огромна българска група, нашенци, които живеят във Франция, които имаха огромно предпочитание да видят, да се снимат и да беседват с Бакалова. Дадоха ни и на нас безвъзмездни билети. Обаче след края на кино лентата Бакалова изпадна в суматоха и се затвори в тоалетната на киното. Организаторите на събитието накараха защитата да изкара със мощ цялата аудитория от салона.

- Защо?

- По искане на мениджмънта на Бакалова, който не желал тя да се среща с фенове, да приказва, да дава фотоси. Самата мениджърска компания евентуално я принуждава да го направи. Но българите бяха доста разочаровани, тъй като се надяваха да я приближат и да приказват с нея, а в действителност ни изгониха. Казахме на французите, които бяха на прожекцията, да опитат да се снимат с нея по-късно, те са я изчакали до хотела, само че тя им е отказала. Бяха шокирани и питаха на каква се прави тази, в случай,че имат фотография с най-големите кинозвезди от фестивала. Майка й също беше там и й сподели да ни обърне внимание, тъй като сме българи, само че тя не пожела. Беше грозно да ни махнат по този начин от залата, можеха да ни обяснят обикновено. От всичко, което видях, мога да кажа, че това момиче не е готово да е звезда и за славата.

- Все отново, като се снимахте, успяхте ли да си кажете нещо?

- Казах й, че съм бил преподавател на нейната другарка, певицата Мила Роберт. И тя ми отговори: " А, добре ". Това беше. На другия ден тя беше поканена на събитието " Амфар ", на което Шарън Стоун беше хазаин, където също мениджърите й съумяха да я нареждат добре, защото тя съумя да попадне в огромна ранглиста на топ 5 от най-хубавите фрагменти за събитието.

По-късно една част от нашата група отиде пред хотела й да я чака, ние отидохме да чакаме други звезди. И ненадейно от този хотел излезе Нина Добрев, която не знаехме, че е там. После са стояли цяла нощ да чакат да се върнат, само че не ги видели.

 Със Салма Хайек

Със Салма Хайек

- Казахте, че организацията за фестивала е била слаба, за какво?

- Да, само че пък имаха свиреп инспекции поради вируса. Искаха всеки ден да се вършат проби за ковид, другояче не те пускат в огромното хале със звездите. Дори за публиката, която седи на оградите, желаеха да имат тест за Коронавирус. Разочарованието беше неналичието на огромни звезди, на предния фестивал участваха Леонардо ди Каприо, Марая Кери, Риана и други Случайно видяхме на плажа Карим Бензема, настана огромна еуфория, ние се опитахме да го забележим по-отблизо по частните плажове, само че защитата му ни усети и видяхме единствено по какъв начин влиза в колата.

- Кой е идващият огромен конгрес, на който ще присъствате?

- През септември има Седмица на модата в Милано, макар че несъмнено ще стягат ограниченията в Италия, а аз не желая да се имунизирам. Исках да отида и до кинофестивала във Венеция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР